Losangeles

Pool party & hotelliv

Kategori:

Fin dag! Började som ni såg, två gosegrisar som väckte mig. Men 8.20 liksom så ingen big deal. Klädde på oss och så kom Kat och Dave ner. Åkte ner till Berkeley för frukost, köpte gott bröd på ett bageri och så lite gott att dricka. Tog med oss det till en jättevacker liten rose garden, doftade som himmelriket ungefär. Har fina bilder men ligger på kameran så ni får se när vi kommer hem. Strosade runt där ett tag, sen åkte vi vidare till Berkeley collage där Dave gått så han visade oss runt. Nice skola. Fick jättemagknip helt plötsligt och blev illamående som sören men gick över nån timme senare. Märkligt. Men tror det kan vara lite stressmage kanske. "Haha LOL" tänker ni, hon glider ju bara runt för fasen. Men kan onekligen säga att det händer mycket nu och mycket känslor och grejer som rör sig i huvudet. Och magen uppenbarligen.

Efter det släppte de i alla fall av mig vid en bart station (typ tåg) och jag åkte ut till bästaste Anni! Hon bor i La Fayette, typ en halvtimme ifrån "stan". Vankades grillparty med hennes tjejgäng hos en av brudarna. Johanna hette hon, bodde helt fantastiskt. Ett helt poolhus för sig själv liksom, bara det. Innan det hann jag också se hur Anni bodde, var kul att få se! Eftermiddagen bestod av barbecue, sol, prat och Corona. Ett sånt moment man bara vill lagra i hjärnan och kunna ta fram när man sitter i vinter-Sverige... Kalasnice att få träffa Annis kompisar också, de ska hoppa fallskärm ett gäng imon SÅ SJUKT. Det är en sån grej jag både vill och inte vill göra. Sjuk kick, fantastisk upplevelse men den där stunden när man står och väger med fötterna och precis ska kasta sig ut. Gud. Vet inte om jag hade fixat det.

I alla fall, Anni skjutsade mig till tåget vid halv sju. Sög riktigt hårt att säga hejdå, förhoppningsvis ses vi en sväng om hon kommer ner med en kompis i juli men annars dröjer det ju till januari-februari... Menmen så glad att hon har ett sånt gott gäng här! På vägen tillbaka satt en kille på sätet framför och log lite. Sen innan han skulle av frågar han helt plötsligt "hey what's your size?". Jag ba "excuse me?!", så pekar han på öronen och jag ba ahaaa my earrings. Mina ser lite ut som töjningar haha. Han var rätt dimmig dock (läs high as fuck) så han insåg nog inte varför jag blev så paff. Haha. I alla fall, klarade mig fint till hotellet, sen gick jag in på vårt tomma hotellrum och andades lite innan jag åkte upp till dem andra. Dave och Kat skulle på anniversary dinner så jag hade lovat ha ungarna. De var i baddräkter och redo för pool så vi gick ner och badade och göttade i bubbelpoolen ett par timmar. Finns ett nice gym också så tänkte fan att jag inte tog med träningsgrejer. Men efter att ha slängt runt ungarna, jagat dem och lekt delfin var jag rätt mör i kroppen ändå! Gick upp och badade i badkaret alla tre haha, sen beställde vi room service. Mehe. Låg sen i våra vita morgonrockar och åt framför Vänner. Lyx att kunna ha det så deluxe men herregud, barnen får ju en skev världsbild haha. Nu ligger vi i sängarna, barnen har somnat och jag slocknar strax jag med. Pusspuss!

Kommentarer

  • Sandra säger:

    San Francisco, vilken underbar stad!

    2013-05-27 | 01:00:54

Kommentera inlägget här: