Losangeles

Play date monday

Kategori:

Intagit soffläge efter en rätt intense men kul dag. Efter skolan åkte jag med Anya på play date till två grabbar i hennes klass. Även om vi har fin utsikt från vårt hus var deras sjukt fab, tvungen att knäppa en smygbild hehe. Mamman gjorde jordgubbssmoothies och så satt vi och snackade om ditten och datten medan ungarna lekte. Förövrigt sån skillnad i hur flickor och pojkar leker i den åldern (eller okej kanske alla åldrar mellan 3 och typ 18), sjukt mycket mer fart och crazyness i pojkarna. Efter det åkte vi direkt och hämtade Sarah, sen hade vi play date hemma hos Nora och tvillingarna. Hade inte träffat nanny Emily på ett tag så det var kul. Värmde rester till middag, sen tog ungarna ett bad medan jag städade undan i köket. Har laddat ner en app som Sanna visade där man klickar på knappar som har olika ljud från typ teveserier eller kända garv och sånt där. Hörde precis nu att Anya skrek/quotade "nooo please God noooo, noooooo!" helt exakt från en av dem hahaha. De kan också "soft kitty, warm kitty, little ball of fur"-visan från Sheldon i Big Bang Theory samt trolololololol-sången för er som är bekanta med den. Tur att jag gör mina små barn så allmänbildade. Hehe. Imon ska jag försöka komma iväg och träna på förmiddagen och inte sega som idag. Enough of being a lazy f*ck osv. Puss och kram!

Kommentarer

  • Sanna säger:

    You're welcome! Men samtidigt like I give a shit. HAHA skämt åsido, saknar er allihopa, hälsa familjen! Både roligare och jobbigare att läsa bloggen nu när man varit på dessa fantastiska ställena!! Puss ❤❤

    2013-05-21 | 11:34:03
  • Johanna säger:

    Hahahhaha nooooo god noo är så jävla underbar. Får ladda ner appen så jag har den på lördag. Messa namnet på den är du bödig! (göteborgska, osäker på om det ordet finns i Halmstad...? Betyder "snäll" iallafall!)

    2013-05-21 | 16:38:23

Kommentera inlägget här: