Losangeles

Mr Saucedo & Mr Gatsby

Kategori:

Seeen uppdatering men här kommer helgen!

I lördags åt vi frulle på Starbucks innan vi tog bilen ner till Santa Monica. Var strålande sol uppe hos oss men lite mulet i SM som vanligt. Dock väldigt varmt så efter shopping och lunch på Tender Greens (<3) la vi oss på stranden. Allt var frid och fröjd tills Sanna i ett försök att lägga sig bekvämt pressar armbågen rätt på en geting. Aj som fasen. Men hon var stark och efter en stund av "aaaaahhhiiijjj" "är det svullet?" "määäh getingjävel" så stillade det sig. Efter några timmar åkte vi hem, bytte om till lite finare kläder och gick ut och käkade på ett gott bufféställe. Hittade förövrigt tre (!) par långbyxor och lite baslinnen. Behövde jag. Provade en sjukt frän skinnpaj inne på Zara med som jag är sugen på men får tänka på det lite... Blev rätt sen middag så efter åkte vi bara hem och chillade innan vi somnade.

Igår var en annan mycket fin dag. Varmt som sören, svettas vid varje rörelse. Åt lite frulle hemma, sen åkte vi och gjorde mani/pedi. Pratade precis om att Sanna inte sett några kändisar här, så går tjejen i "Medium" förbi. Sen när vi kommer in på nagelstället glider Molly Sandén in haha. Av alla människor. Sitter och skämtar om att "tänk om Danny kommer in" (mamma - en av killarna i EMD, han var med och ledde melodifestivalen och råkar även vara tillsammans med Molly Sandén som i sin tur är en svensk sångerska). OCH SÅ KOMMER HAN IN GENOM DÖRREN. Snygg som attan med. Och där sitter vi i våra stolar och kunde inte göra så mycket utom att snegla lite förstrött (läs råglodde) och bli generade ner till fötterna som skrubbades fina i samma ögonblick. Jag som lovat Johanna Lomander att ta bild med nästa kändis jag ser. Aja. Sanna blev klar lite tidigare så när hon lämnar stolen - gissa vem som får den efter. Hehe. Log väldigt stort och inbjudande till Mr Saucedo som besvarade med ett litet smile. Var också klar då så fick ingen chans till kallprat but still. Fint.

Spenderade eftermiddagen på flea market i West Hollywood och på Melrose avenue. Svettigt men nice. Vid sex åkte vi till Arcadia och åt på Din Tai Fung, premiärdumplings för Sanna. Ville att hon skulle prova så mycket som möjligt så beställde in en massa. Tur man får ta hem resterna hehe. Blev iaf klart godkänt, även om sushin är svårslagen. Avslutade kvällen på bästa sätt med att se The Great Gatsby på bio. Fanns en visning man var tvungen att vara 21+ på för de hade bar i salongen. Och folk var lite uppklädda och så. Så awesome. Men det fick vi ju inte så fick ta vanlig. Blev riktigt imponerad, sevärd film. Om ni gillar Moulin Rouge så kommer ni gilla denna med. Samma stuk, samma regissör. Den var lång som kom hem sent. Sen sov vi gott!

Idag är det Sannas sista dag, flyger hem ikväll. Sorgligt så klart men bara två månader tills vi ses igen. Har en helt annorlunda känsla nu än vad jag haft när de andra åkt. Mycket mer påtagligt att det är snart är min tur liksom. Kan inte riktigt förstå det. Men tror jag känner mig mer och mer redo ju närmre det kommer. River i hjärtat av att lämna det här, men längtar till er därhemma! Puss och kramar!

Kommentarer

 • Mamma säger:

  Jag undrar just nu allra mest vilken färg på nagellacket Danny valde....? Sen funderar jag också på vad som hände med den gångna helgens tidigare plan om att Dave skulle vara själv med barnen och ni två oumbärliga stöttor i det arbetet...😁 Allt verkar ju ha löst sig på det allra bästa och roligaste sättet faktiskt och ni har ju verkligen haft kanondagar i hela två veckor!! Jag vill också vara med!! 💗💗💗 mams

  2013-05-13 | 21:32:22
 • Åsa säger:

  Kan bara hålla med Marina, vilka veckor ni haft! Ni har ju gjort mer än man gör på ett år här hemma...
  Tack Emma för att du tagit hand om Sanna och att hon fick den här chansen. Även om ni ses snart igen så blir det nog lite tårfyllt avsked om jag känner er rätt ;)
  (Ja, spännande med Danny's nagellack :D)

  2013-05-13 | 22:31:01
 • Jens säger:

  Hej Emma.
  Jag är säker på att han valde rött nagel lack för det hade jag också valt, så det så. Lev hårt! Kramar Jens

  2013-05-14 | 10:49:54

Kommentera inlägget här: