Losangeles

Lever som Svenska Hollywood-fruar

Kategori:

Igår stack jag iväg och tränade på förmiddagen. Drömt tre nätter i rad att jag ska springa eller träna så kroppen behövde nog det haha. Tror det är därför jag vart så trött i veckan också. Kom hem gött utpumpad, solade lite, sen åkte vi och hämtade Sarah. Drog sen direkt till Anya för vi skulle lämna dem hos Kat som skulle åka med dem till Oklahoma. När vi lämnat dem gick vi runt och kollade lite på WB innan vi åkte till Beverly Hills. Kollade skylten, gick in på Pretty Woman-hotellet och strosade runt i affärer. Där jag förövrigt kände mig lite som i filmen med några snoffsiga butiksbiträden som synade mina skitiga flipflops med en ihopsnörpt min. Fattar de inte att jag körde "I don't care"-stilen för jag är så äckligt rik att jag inte behöver bry mig? Hehe. Nämen på de allra flesta placen är de riktigt sådär ytligt trevliga a la LA.

Var sugna på att shoppa lite mer "realistiskt" så åkte till ett mall och kollade lite. Sanna hittade ännu ett par shorts haha. Fint. Stannade till åtta nånting, sen när vi satt i bilen hem blev vi sugna på massage. Så bokade in oss på en timme thai. Världens bästa idé. Sa att jag var sjukt stel i rygg och nacke så min fokuserade extra på det. Så. Jäkla. Skönt. Såg nu att jag fått blåmärken haha men så värt. Kände oss lite som pånyttfödda efter det, förutom att min huvudvärk som krupit sig på på eftermiddagen blev ungefär 10 ggr värre. Åkte hem och jag la mig på sängen medan Sanna organiserade veckans inköp lite. Somnade sen hyfsat tidigt.

Idag ska vi ner till Santa Monica och Venice beach. Kalasväder här uppe så hoppas det är fint nere vid kusten med. Kramar!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: