Losangeles

Knäproblem och färdigmat

Kategori:

Tjenare! Igår hände inte så mycket intressant. Lekte familj med töserna, värmde linssoppa till middag som jag hittade i skafferiet. Pallade inte laga mat så fuskade med sån färdig-variant och ba helvete barnen kommer aldrig äta detta. Kommer ihåg de (få) gånger som vi hade färdigsoppor hemma. Typ ärtsoppa på burk. Fy fasen. Men har haft turen att få föräldrar som är excellenta i köket så hände ju inte så ofta. Förstår nu i efterhand hur jobbigt det är att komma på middag att göra hela tiden. Förlåt mamma och pappa för alla "neeeeeej inte macka!!!!". Men tillbaka till gårdagens burksoppa - de gillade den?? Till och med Anya! Succé.

I alla fall, låg i soffan efter vi kollat So you think you can dance och fick en impuls att ba nej nu åker jag och tränar. Så det gjorde jag. Invigde nya dojor. Blev ett bra pass med lite cardio och så axlar/rygg. Kom hem och hävde i en shake sen pratade jag med Kat ett tag innan läggtime.

Nu ligger jag och drar mig. Behöver träna ben idag, knät gör dock ont som attan sen stairmastern igår. Gick bara i trappor?? Normal rörelse?? Trött jag blir. Men tror jag drar dit och ser om det mjukas upp med lite cykling... Förövrigt, nej har inte blivit biff här och nej ser ingen överdriven kroppslig skillnad, men mår märkbart fysiskt bättre. Mindre trött (tror det var brist på träning som orsakat min låga energi i veckan), mer energi och bättre kondis. Härligt. Idag är det fredag!! (lite avis när jag ser alla "vin på altanen"-bilder med fina människor där hemma). Jag ska å andra sidan träffa en annan fin människa aka Lisa. Ska ha en skön helg med mys och kanske lite party imon kväll... Trevlig helg allihopa!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: