Losangeles

Back to the (LA) groove

Kategori:

Hemma i LA! Imorse sa vi hejdå till Dave som tog flyg hem, sen gick vi bort till Ferry building där de har en inomhusmarknad med massa gott. Åt en fantastisk cheese/artichoke-toast (Emil - kommer du ihåg "ska du ha en toast farmor??" hahah kom och tänka på det nu) och sparkling razz. Typ god version av bubblig fun light smakar det. Mums. Promenerade sen bort till the Exploatorium som är lite som Tom Titz i Stockholm ungefär (om det finns kvar?) med massa experiment man kunde testa. Favoriten var stationen där man kunde spela in sig själv och sen kolla i slow motion. Och älskar såna "mind"-grejer när man får hjärnan att reagera på ett visst sätt. Efter några timmar där hade det börjat regna så tog vi cykeltaxi tillbaka till hotellet. Var awesome. Stackars grabb fick trampa på med oss fyra i vagn därbak haha. Innan vi lämnade hotellet tog vi varsin glass i en chokladaffär/café (Johanna du vet det märket med dark rasberry du gillar, hela affären med enbart det...). Förövrigt mamma, ohja det fanns frukost på hotellet, fancy sådan. Men det är såklart för "tråkigt" för den här familjen jag hamnat i hehe. Ska förövrigt ta med dig på dumplings!!

Roadtripen hem gick hyfsat smooth. Ungarna kollade dvd och jag och Kat garvade och sjöng vackert i framsätet. För er som undrar, röd dag här idag pga Memorial weekend så därför vi kunde stanna till måndag. Imon är det back to reality även om jag lever lite som i en dröm. Kramar!

Kommentarer

 • Johanna säger:

  Ååååh, Girardelli tror jag den heter!! <3 deras choklad är bäst! Fan nu blev jag sugen på dem raspberrygrejerna ju. Tamejfan smarrigast in the history of the world.

  Ha en grym vecka fina du! Vi höra most likely via tExTmEsSaGe hehehe men ändå, skönt att sanfran blev bra iallafall :D

  2013-05-28 | 17:03:06
 • Johanna säger:

  Men vafaaaaaan skrev en lång kommentar som försvann. F it. Det jag ville säga var att den butiken är Girardelli tror jag, på min bucket list att froda tills jag spyr där en dag.

  2013-05-28 | 17:04:57

Kommentera inlägget här: