Losangeles

Halvdag, bil-igt & awkwardness

Kategori:

Idag började dagen alltså med skolgrej i parken för Anya. Var dock ingen vidare ansträngning eftersom Kat ville vara med i början så räckte att jag kom sista 1,5 timmen. Kunde inte hjälpa känna att det var lite skönt ändå att inte ha mer såna här stela get togethers på ett tag. Eller asså för barnen och mammorna är det ju mys och inget fel på dem alls men jag känner inte riktigt att jag har så mycket att komma med. Har ju inga problem med att mingla runt med folk annars, men just sånt här när man träffats så många gånger men aldrig lärt känna varandra är ju lite awkward. Hur som helst flöt det på bra så vid tolv var det slut (några mammor höll ett tårfyllt "tack för ni är så fantastiska pedagoger till våra barn, de har gått från att blivit barn till personer på ett år!"-tal som bara gjorde att jag kände mig ännu längre ifrån småbarnsmamma-fasen) och då tog jag med Anya och mötte farmorn på Chuck-E-Cheese. Typ en restaurang (snabbmat-ish) med massa spelmaskiner, air hockey, dansmattor och aktiviteter, hade askul haha. Lämnade efter en stund och gick in och köpte några fler sport bh:ar på Target och en skön byxdress jag tänkte ha med till Hawaii. Ser lite ut som en pyjamas men whataheck. Skön att glida runt i. Åkte sen hem snabbt innan jag drog till Lisa. Skulle hämta hennes hyrbil och eftersom inte hon kan köra med sin vrickade ankel så hade jag lovat hänga med och köra den hem. Tog taxi ner med tidernas mest otrevliga chaufför - svor högt hela tiden på nåt odefinierbart språk, körde aggressivt som fan (och då är man ändå van här i LA) och sen när vi skulle betala krånglade han med cash och grejer. Aja, gick bra till slut och fick med oss en smooth Dodge från hyrstället. De gav bara papperna så fick man gå in i garaget och plocka den man ville ha. Tänk om man kunde fått göra så IRL hehe.

Var lite hungriga så istället för att åka direkt hem drog vi till The Grove och åt på Cheesecake Factory. Good as always. Körde sen hem till Lisa och ställde bilen, sen åkte jag hem till mig. Nu ska jag sova, Anyas sista skoldag imon men Sarah har sommarlov så får underhålla henne med nåt kul på förmiddagen! Massa puss och kram

Kommentarer

 • Tant K säger:

  Tjännnaaaaa!!!
  Jaru lilla Ems. Nu börjare dra ihop sig till 'The Return to Haaarplinge-the home of the Cowflippers'. Moahahahaha!!!
  Tant har överlevt ett stycke student. O.M.G. Vi hade MEGAtält i trädgården o trubadur o catering o dans o Jägershots o massa folk o Tant hade 'marinerat' bären till välkomstbålen i 95%-igt... Blev fin fart på folk kan jag säga...Hahaha!!! Niels kamrater var kvar till nästa dag o då var Tant trött trots att Tant hållt sig lugn o värdinnefin må du tro. Blinkblink.
  O upe tidigt som attan för att vinka av äldste sonen som flög till U S and A. Hoppas ni får en date. Blinkblink. O på måndag ska yngste sonen tebax till MN i U S and A för en månads 'semester'. Nåja. Synd ni inte kommer med samma flight! Han kommer dagen efter dig till 'nästanSverige' Kastrup. Kunde ni ju haft en date. Blinkblink.
  Om din Mams vill låna svenska flaggor att vifta med har Tant plenty. Åsså tycker jag din familj ska göra 'Välkommenhemplakat'. Det är skojsigt!
  Verkar obehagligt att åka till en gammal vulkanö tycker jag. Akta dig för hajarna! O raggarna. O drick inte saké med japaner.
  Må så gott lilla Ems! Kramelikram från Tant K!

  2013-06-11 | 20:06:47
 • Tant K säger:

  PS. Bootsen är skitsnygga! O din Mams har missuppfattat alltihop. Sommarboots ju. Till kortkorta shorts lr klänning. DET skulle Tant ha dem till iaf. Om Tant var du. Blinkblink

  2013-06-11 | 20:10:08
 • Jens säger:

  Håller med tant K i hennes( ps. ) Dom va skit snygga!
  Kanske inte på tantK men på dig....

  2013-06-12 | 10:00:04
 • Tant K säger:

  Jens. Du vet inte vad du pratar om. Blinkblink.

  2013-06-13 | 17:33:48

Kommentera inlägget här: