Losangeles

American Girl

Kategori: Allmänt

Till Sara som kommenterade om min värdfamilj - skriv din mail i en comment så hörs vi där!

Idag har vart en väldigt kort jobbdag. Vet inte ens om jag kan kalla det jobb haha. Började morgonen med god frulle, sen satte jag igång med scrapbookandet. Tar så lång tid för jag vill ha det bra men går så sakteliga framåt! Miss Soila såg i alla fall positiv ut! Hon blev förövrigt helt paff att jag skulle åka redan på tisdag och höll sig lite för hjärtat och sa "nooo.." (Ni som sett family guy fattar det roliga i det). Men blev lite sorgligt moment i alla fall. Får säga hejdå på tisdag när hon kommer, kanske ska köpa nån liten grej till gumman <3 vid halv ett tog jag bilen till the Grove där jag skulle träffa farmorn och barnen för lunch. Såg lite på Mario Lopez liveshow med, men kände inte igen nån celeb... Lunchen skulle ta plats på American Girl. En hel butik med massa dockor i olika outfits och miljöer, finns med vaniljlukt och allt möjligt. Sen på ovanvåningen har de ett lunchställe där allt är i rosa. Tjejerna fick välja varsin docka som man får låna och ha bredvid sig i en liten stol och mata och sådär i små koppar. Dukningarna var söta med en liten rosett-tofs man fick ta med hem, och på bordet fanns "samtalskort" med ämnen att prata om. Typ "om du hade haft en häst, vad skulle du döpt den till?" men också "hade du helst vilja kunna flyga eller vara osynlig?" osv. Lite mysigt. Fick en liten trerättersmeny med grönsak & dipp-grejer först, sen varmrätt (tog pasta) och så liten efterrättstallrik. Kände jag levde ut många små prinsesstjejers dröm. Även om jag nog inte riktigt föll in i den kategorin som liten... Eller? Mamma?

Efter ett par timmar var barnen nöjda och de åkte hem med farmorn och jag hem till oss. La mig ute litegrann, sen tog jag en dusch, svidade om och åkte till Anna. Åt middag på B&J's, sen tog vi en liten promenad i Westwood. Avslutade sen med att hänga på en bar, puffa lite passionsfruktspipa (nej mams, inga otillåtna substanser, promise) och snackade några timmar. Excellent fredag.

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Imon ska jag hinna med en hel del ärenden på dagen och på kvällen ska vi ut i Hollywood. Måste ju köra en sista rejäl utgång nu innan hemfärd. Blir säkerligen festligt! Pussar och kramar på er!

Kommentarer

 • Sara säger:

  här kommer min mail, skriv gärna där :)

  2013-07-13 | 11:40:41
 • Mamma säger:

  Alltså, du var ingen sån där liten rosa tjej som skulle ha spetsar, glitter och My little ponysar. Du var ju väldigt lockig och söt, men mer lite kavat liksom och hade mer röda kläder än rosa. Dockor, Barbie och sånt ersatte du med pussel, böcker och tuschpennor. Sen växte du ju upp och blev den prinsessan du är idag förstås.....
  💗💗💗 mams

  2013-07-13 | 15:02:07
 • Linn säger:

  Hej, jag frågade dig för ett par månader sen om du åkte med CC men du sa att du åkte med en annan liten organisation. Tänkte bara höra vilken organisation du åker med? och är den bra? hur var matchningen? Jag själv åker med CC men får inte så många matchningar så tänkte se om jag kanske kan gå med i någon mer organisation. Det är inte så att din familj eller några vänner till dom söker Au Pair? ;)

  2013-07-13 | 16:32:28
  Bloggadress: http://anderssonlinn.wordpress.com

Kommentera inlägget här: