Losangeles

Påskhelg Cali version

Kategori:

Vart lite skralt här på bloggen, fullspäckad helg! Igår åt vi lite frulle hemma, åkte och köpte lite cola, chips och gottis, sen drog vi ner mot Irvine som ligger nere i OC. Skulle möta upp Johanna, Hanne och brudarna för en påskpicnick! Var lite kaos med parkering, mycket folk, men till slut lyckades vi och fann de små fagra damerna sittandes i skuggan på en filt. Hade en härlig eftermiddag med massvis av sol (fråga Johannas rygg hehe) och mycket goda grejer. Vid fem åkte vi och åt på en nice pub/restaurang med skön grabbfeeling. Goa burgare med hockey i bakgrunden. Bättre påskmiddag. Avslutade kvällen med bio, G.I Joe (andra filmen denna veckan med Dwayne Johnson hehe) innan vi åkte hemåt LA. Har massa bilder på systemkameran från dan så ska försöka få upp dem snart!

Idag har det vart mulet och lite regn så efter frukost åkte vi och gjorde mani/pedi. Verkligen värt att unna sig den lyxen här när det är så billigt. Fotmassage och rubbet får man ju också. Jag valde en catchig rosa färg och Bettan classy red. Efter det åkte vi en sväng till flea market och kollade, åt burrito, nutellacrêpes och drack lemonad. Mums. Lagom till det började regna igen var det dags att åka en bit utanför West Hollywood där vi skulle på påskbrunch (eller ja väldigt sen sådan) hos en tjej jag lärt känna som jobbar med Dave. Alla skulle ha med sig nåt litet så vi hade kakor men fanns också massa ost, kex, frukt, bakelser och grejer. Mimosas på det. Sjukt skönt gäng med folk, mest par men inte på ett jobbigt sätt liksom. Ägnade nästkommande timmar åt att spela två hilarious spel. I första fick alla tio kort med påståenden var (mestadels såna typ "Having sex with a goose") och så lästes det en mening alla skulle matcha en av sina kort med. Svårt att förklara men blev helt sjuka grejer, skön icebreaker liksom haha. Sen körde vi en version av "mördarleken" när man leker man är byinvånare där en är okänd mördare, spåtant och så ska de andra lista ut vem efter vad som händer. Ibland är sällskapsspel bara så jädra awesome. Timmarna flög iväg och plötsligt var klockan nio och vi drog hemåt. Familjen kom hem idag från semestern så Bettan fick träffa dem för första gången! Hängde lite med K & D nu innan vi la oss i sängen och nu är det sovtime. Imon ska vi outletshoppa! Kramar!

Kommentarer

  • Mamma säger:

    Eeh, jag fattade ingenting om hur de där kortlekarna gick till....och vad är det i den där drinken Mimosa egentligen...?
    Sen undrar jag också över din kost. Din bror äter för tillfället i princip bara protein. Jag tycker mig läsa här om en hel del supersnabba kolhydrater. Ni skulle inte kunna byta lite med varandra? Undrar en bryende mor.
    Nä, jag bara skojar. Ät vad du vill och ha kul. Har har vi haft den kallaste påsken i mannaminne. Soligt iaf, men termobyxor är fortsatt rekommenderat vid strandpromenad. Ingen värme i sikte. 💗💗💗 mams

    2013-04-01 | 20:22:04

Kommentera inlägget här: