Losangeles

Livskvalité

Kategori: Allmänt

Hejhopp! Idag har det inte vart en så värst händelserik dag men väl så behövlig. Åkte och tränade, åt lunch, låg lite i solstolen med en bok, när det blev skugga gick jag in med boken, tog en dusch och sen kom ungarna hem så la dem. Var barnvakt för K & D var ute och käkade med några kompisar. Ingen avancerad syssla idag dock, bara att läsa lite saga och lägga dem. När det var klart gjorde jag lite tortellini till middag och så skypade jag med Bettan. Nog första gången jag skypar när jag har kväll och Sverige morgon tror jag. Mysigt var det i alla fall! Nyvaken Bettan kan ju aldrig slå fel. Har inga intressanta bilder från dagen direkt men lägger upp lite bilder från helgen ni inte sett än. Kramar!

Bakom ratten på racerbilen

Invigde min nya cykeltröja

Tog vackra egobilder på mig själv i solstolen

Festlig pizzafredag med Lisa

Mörk om än så smaskig bild på bästa desserten från i fredags. Tre stora cookies man får ut helt nybakta i formar med glass på... Behöver jag säga att vi dog godhetsdöden?

Yoghurtparfait med müsli och rårörda hallon. Excellent. (Mycket mat här nu hehe)

Söndagsdrink a la girlish and delicious

View från Griffith Observatory som inte alls går att fånga på bild (speciellt inte med mobilkamera) men ni får ett hum om hur sjukt vackert det är

Griffith Observatory

Går ju inte riktigt att få med utsikten OCH våra pretty faces men här är vi i alla fall!

En av de makalöst fina solnedgångar man får uppleva på vår baksida

Kommentarer

  • Bettan säger:

    Blev lite rädd att din printscreen på mig skulle komma upp (puh) haha

    2013-04-23 | 11:57:06

Kommentera inlägget här: