nu är det dagsDet är inte klokt. Vad fyra månader kan göra med en människa. Inte så att jag har förändrats så mycket, känns inte så, men tror alla madridare håller med när jag säger att man "vuxit". Tagit beslut själv, bott i en familj som bara pratar spanska, febrilt letat efter rätt tunnelbanelinje efter ett antal torftiga frågor, övat sig i att planera sin tid, provat och ätit massor med konstig mat, träffat nya underbara människor och inte minst skaffat vänner för livet.

Det är inte svårt att bli sentimental när man kollar igenom alla bilder. Skratt och tårar och fest och hemmamys och glädje och lycka. Allt har givetvis inte varit en dans på rosor, men motgångar har ju fördelarna att man lär sig utav dem. Blir starkare :)

Går inte riktigt med ord att beskriva vad den här resan har inneburit. Det har gått så fruktansvärt snabbt men känns ändå som att man bott här så länge, känner sig så hemma. Kommer sakna att ta L2an på morgonen med massa tanter tjattrande i öronen, kommer till och med sakna Raul i skolköket - även om han kanske inte är den mest upplyfta personen jag träffat. Men mest av allt kommer jag givetvis sakna alla härliga människor jag lärt känna här. Några för livet känner jag.

Imorgon tar vi bussen mot Barajas kl. 8.00 och hoppas att planet lyfter som det ska. Ska kyssa den spanska marken farväl men kommer hem till ett julpyntat Sverige och människor jag tycker om. Är inte helt fel det heller.

Ska försöka lägga in ett inlägg när jag är på hemmaplan. Om jag inte är allför upptagen med att äta igen alla lussebullar jag missat under december.

Puss och kram och besos och abrazos.
Madrid 09 - kärlek
Kommentarer
Postat av: Bettan

JAG blir nästan tårögd av den här texten! Ska bli skönt att få min Emmsing tillbaka hit på hemmaplan, jag har saknat dig!Stor Kram från BETTAN

<3<3<3

2009-12-22 @ 20:15:59
URL: http://elisabethpalsson.blogg.se/
Postat av: Angelina

vad har du varit iväg på för nå? :) som varade i 4 månader?!? :O låter kul iaf!! och härliga bilder!! :)

2012-07-22 @ 22:38:48
URL: http://leath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0