Noche de paz, noche de amor

Känner att jag varit jättedålig med att uppdatera här i veckan! Har helt enkelt inte hunnit. Men här kommer en liten resumé om vad som hänt de senaste dagarna :)

Fredag: Geografiprov, mat och sen buss mot IKEA där vi skulle lussa. Var vi i den lilla gymnasiekören och högstadietjejerna. Hann med att lussa 6 gånger eller nåt, mellan 13-18. Fick en helt gudomlig fika med laxtunnbrödsmackor, andra mackor, LUSSEKATTER, chokladmuffins, tigerkaka och fri tillgång till kaffe/varm choklad-maskinen. Gjorde min vecka kan jag säga. Fredagens dipp var däremot att bussen som skulle skjutsa hem oss aldrig kom och vi fick vänta typ en timme innan vi tog vanliga bussen hem. På kvällen var jag bara hemma och åt juleskum.


Lina, den bruden är alltid så positiv hoho (även när våra röster höll på att krackelera efter 4e lussetåget)


Jag och Carro fattade inte riktigt det där med from och blid eller vad nu en tärna borde vara


Glitter och en glittrande Josefin


Allihopa

Lördag: Julbasar på skolan. Massa goda grejer att köpa och massa folk. Mysig julstämning. Hade lite röta också för jag och Carro stötte på lärar-Eva i La Moraleja och så fick vi glida med i en taxi till skolan :) Gymnasiet hade en konsert också, eller rättare sagt två för det var många som ville kolla :) Lite otur på första med glapp i gitarr och blä men andra gick betydligt bättre :) Dansade runt granen sen också, och så gick vi luciatåg. Folk grät tydligen. Mission completed :)

På kvällen gick vi på bio en hög. Såg 2012. Lite som Day after tomorrow fast enligt Carro inte lika fantastisk. Men bra var den i alla fall :)
 

Bild från småbarnens luciatåg i fredags (glömde kameran i lördags men hoppas på lite bilder från lina och josefin sen :))

Söndag: Idag har jag sovit länge och städat och ätit (pasta med k ö t t f ä r s s å s, så nedrans gott. Dessutom tryckte de i mig äppelpaj. Herre.) Åkte in till Madrid vid fyra, mötte Carro och Josefin som hade shoppat julklappar som galningar och gick lite i Tribunal. Köpte en liten grej till Adrian :)

Nu ska jag sätta mig och skriva ett PM samt räkna några sidor i matteboken. Kommer bli en lång kväll. Tur att jag har lite sovmorgon imon i alla fall :)

Kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0