Losangeles

Söt voffsing & SF-packning

Kategori:

Hej peeps! Tack till dig som skrev "älskar dina videos", värmde <3 idag segade jag på förmiddagen, läste bloggar och chillilerade. Hämtade Anya vid ett, så åkte vi hem och åt lunch innan vi hämtade Sarah. Ansträngde mig lite och gjorde "ordentlig" lunch i form av scrambled eggs med kalkon, tomat, lök och paprika. Och så morötter med hummus. Mums. Kör ofta bara havregrynsgröt och ägg för att jag inte pallar. Georgia var här på playdate till halv sex nånting. När mamman kom och hämtade hade hon med deras nya hundvalp. Asså AWWWWWW. Har inget favoritdjur direkt men om jag skulle välja hade jag sagt djurungar. Av alla sorter liksom. Dör söthetsdöden.

Värmde rester till middag, sen hjälpte jag tjejerna och packa inför San Fransisco. Läste lite, eller gjorde "the funny thing" som innebär att vi bara kollar bilderna och jag sitter och gör fula kommentarer och hittar på nya knäppa historier utifrån dem. De kissar i princip ner sig varje gång haha. Nu sitter jag och ska packa till mig själv. Så jäkla tråkigt det är!!!! Svårt också nu när vi ska till SF eftersom där är fint väder men kyligt liksom. Svårt vad man ska packa. Messade Anni precis och kollade väderläget och har bekvämt bestämt mig för att vänta med packeriet tills jag får svar hehe. Typical Emma. Får se hur mycket jag hinner blogga, men hoppas alla får en härlig helg! Kramar

Kommentarer

 • Johanna säger:

  Åååh, du skrev peeps <3
  Söt jädra hund
  Söta jädra barn också
  Ha så skoj i sanfran! :D

  (Hemlis: skrev "jävla" istället för jädra först men blev rädd att mamma och pappa Petzén skulle se detta och inte tillåta mig att hälsa på i Halmstad)

  2013-05-24 | 07:43:50

Kommentera inlägget här: