Losangeles

Köttsushi & svensk klassiker

Kategori:

Johanna, jodå din långa kommentar kom fram! Precis, chokladen heter Guirdarelli nånting. Är tydligen från San Fransisco också fick jag veta!

Idag har gått rätt snabbt. Var och tränade imorse en snabbis för att komma igång lite efter minisemestern men hade verkligen NOLL energi. Blev jätteanfådd efter bara några minuter på stairmastern och hade ingen ork alls. Fick bli ett litet mage/rygg-pass för att nåt skulle bli gjort. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk... Kom hem och duschade, åt lite lunch och så hämtade jag Anya. Lämnade henne hemma med Ms Soila och sen hämtade jag Sarah. När städerskan är här låter jag henne stanna hemma och leka istället för att gnälla i värmen med mig. Jag och S åkte och handlade lite, sen gjorde jag hallonsmoothies. Lekte familj men var så trött att jag somnade på mattan när vi ritade? Haha världens tråkigaste nanny idag. Till middag gjorde jag korvstroganoff med ris. Åååh så enkelt men gott. Har fått ungarna att börja gilla sås också. Yes. Kanske inte är bra ur hälsoperspektiv men hallå, de går ju miste om så mycket gott annars??

När Kat kom hem åkte jag ner till Lisa och så åkte vi och åt sushi. Provade lite nya grejer idag, bland annat en med kött! Väldigt speciellt men inte helt fel. Nu ska jag sussa. Har lite grejer jag ska försöka få gjort imorgon förmiddag... Får se hur det går hehe. Kramar!

Kommentarer

  • Sanna säger:

    åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. är det en sexy lady jag skådar? fy fan, det jag saknar mest efter dig är nog sushin haha. PUSS

    2013-05-29 | 20:22:46

Kommentera inlägget här: