Losangeles

Jacuzzi, Wild Kids, Laguna beach...

Kategori: Allmänt

Orkar inte. Skrev precis hela inlägget och skulle publicera. Och så försvann det. Fast jag säkerhetskopierade. Och så skrev jag igen. Samma sak. Gråter nästan. Och håller tummarna för att det funkar nu.

MEN okej. Haft skönhelg deluxe med mina OC-brudar! Hanne blev lite upprörd att jag inte skrivit jag skulle hälsa på henne också men SJÄLVKLART myste jag med båda två! Är vi ok Hanne? <3 Hehe.

Åkte ner till Johanna i fredagskväll och åt glass, chillade och tjötade. Fint. På lördagen kom Hanne över på pannkaksfrukost som vi förtärde till tonerna av allt från 50 cent till Don't stop believin'. Efter det hade Hanne andra planer så jag och Johanna bestämde oss för en hike. Sökte upp ett random ställe med nice utsikt och åkte dit. Såg en häst som såg ut som Nicki Minaj, stampade i marken in case of eventuella ormar (mest jag kanske, Mulle-Emma) och kämpade upp för brantaste backen. Väldigt Wild Kids. Ni vet det barnprogrammet med han Ola ("Hej. Och välkomna. Till Wild Kids") och lagen lejonen och björnarna som tävlar om en resa till Afrika. Begreppet "Wild Kids" är numera det nya för yolo. Intern joke warning, sorry. Men väldigt användbart. Åt snacks och kom efter en liten dunge ut, helt random, på en gata med fetaste husen jag sett. Kontrast liksom. Så delar av vår hike spenderades med att kolla hus. Nice. 
När Hanne var klar med sina ärenden träffade vi henne på ett mall och åt fish tacos. Första gången för mig, men för tjejerna i södra Cali är det tydligen standard. Är pretty much precis som det låter - tacos med fisk i. Skumt jag vet, men gott var det! Hade sen skönaste lördagkvällen med mat (Hannes version av Emmas special, mycket godare), film och bad i jacuzzin under stjärnorna med drinkar och jordgubbar. Livet. 

På söndagen chillade vi på förmiddagen, åt frulle framför en film. Hittade en med Wiz Khalifa och Snoop Dogg på Netflix, helt sjuk. Pro weed-propaganda rakt igenom haha. Efter det åkte vi till deras gym (Johanna och Hannes alltså, inte Wiz och Snoop hehe) och körde ett pass. Så fint och fräscht! Avis. Åkte hem trötta och möra och solade lite innan vi fräschade till oss lite och drog till Laguna Beach. Som Johanna skrev på instagram "aldrig en besvikelse". Så fint. Åt pizza och godaste megacookien på B&J's, sen tog vi en promenad längs stranden och kollade på pojka.... utsikten. Hehe. Åkte hem vid halv åtta, sen hängde jag med Kat och Dave, Becca och Alex. Game of Thrones-söndag! 

Nu ska jag strax iväg och hämta Anya. Vanlig jobbvecka mån-fre för farmorn och farfarn är fortfarande iväg. Ledig måndagar annars ju. Men heeeelt ok. I helgen åker vi med familjen till San Fransisco! Ska förhoppningsvis också hinna träffa bästa Anni där!! Hoppas alla får en kanonvecka. Kramar!Hur fina är de inte?!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: