Losangeles

"I want a baby so bad!!!!"

Kategori:

Idag var Sarah hemma från skolan så vart en lång jobbdag. Gick upp vid halv nio och skjutsade Kat till hennes bil på verkstaden, sen åkte jag hem och kom hem ungefär samtidigt som Sarah och Dave som vart på frukost. D drog till jobbet och jag och Sanna spelade spel med Sarah. "Game of life" heter det och är ett brädspel typ som Monopol fast med livshändelser, val (college/career), investeringar och sånt istället. Riktigt kul faktiskt. Sarah blev dock sjukt upprörd och ville inte spela mer när vi fick bebisar och inte hon. Och då var jag till och med ett manligt gaypar. Underbart. Efter vi hämtat Anya fortsatte vi med lite andra spel och lekar. Angela kom och hade Sarah en timme och då åkte vi och handlade lite. Värmde turkey stew och skärde upp grönsaker till middag, sen slutade vi jobba när Katherine kom hem vid åtta. Då tog vi bilen ner till Lisa och sen var det sushi på G. Samma ställe som förra gången, så galet gott. Provade nya grejer idag, min favvo var en rulle som hette Sexy Lady haha. Avslutade med ice cream sandwich i Westwood innan vi droppade av Lisa och körde hem. Hade förövrigt lite nya grejer på mig ikväll! Nu läggdags, imon nya äventyyyyr. Puss!

Kommentarer

 • Mamma säger:

  Emma! Det heter verkligen inte skärde upp grönsaker!! Jag kommer att anmäla dig till en intensivkurs i korrekt svenska till hösten. Bara så att du vet.
  För övrigt är jag och Emil nu älbehållna hemma efter intensiva dagar i Rom. Vädret kunde varit bättre....regn i stort sett varje förmiddag....men vi har knatat på ungefär som du o jag gjorde i Paris. Sett mycket fint och häftigt, ätit gott och haft en hel del fina stunder i solen oxå. Gav mersmak på många vis!
  Fortsätt la dolce vita där i LA! Det kommer sedan bli en del av ditt liv då du hade som allra mest kul och kände dig härligt fri och levande! Är också så fantastiskt kul att du har fått möjlighet att bjuda in dona Goa kompisar till en liten glimt av allt detta....! Kram till både dig och Sanna!
  PS. Gissa hur många små italienska middleteenagers som har blickat din bror och undrat över vilken störig tant som fått gå bredvid denna viking......DS. 💗💗💗mams

  2013-05-08 | 22:04:12
 • Moster Lina säger:

  Dona Goa kompisar?? Efter 5 dagar i Rom! Undrar vem som behöver gå intensivkurs? He he...
  Kan tänka mig att italienskorna kastade blickar på den blonda gängliga ynglingen.
  Ha det bäst Emma och fortsätt med att leva Hollywoodliv. Jens var lite avis på den där Mustangen ni hyrde på er roadtrip.....

  2013-05-09 | 13:26:15

Kommentera inlägget här: