Losangeles

Dubbelpremiär

Kategori:

Tjabbatjena! Har nu lilla Sanna bredvid mig i sängen och hon är hel och säker och skadefri sådär. Haha. Gick bra på flygplatsen igår, tog ett litet tag att hitta varandra för hade glömt fråga Sanna om flygnummer och hon visste inte riktigt vart man skulle haha. Men till slut så! Riktigt fint möte alltså, herregud. Var lite hungriga så åkte direkt och introducerade S för Cheesecake Factory. Blev ju en hit som alltid när man tar med folk dit. Tog pastarätter båda två men orkade ingen cheesecake... Får bli nästa gång. Åkte hem och chillade lite och Sanna fick träffa Kat. Sen sov vi gott.

Idag började vi dagen med frukost på en mysigt frukostställe som heter Le Pain Quetidien (?). Det lunchstället vi åt på i New York Bettan, med linssoppan! Finns här med tydligen. Jag tog yoghurt med bär samt quinoascones med rabarbersylt & ricotta, och Sanna festade till det på scrambled eggs. Hämtade Anya vid ett, åkte hem och läste och så, sen hämtade vi Sarah. När hon hade tutortimme lekte vi lite med A, sen fixade jag ihop lite rester till småtjejerna som middag. När vi slutat åkte vi och åt sushi. Premiär för Sanna! Var på ett kanonställe mina hostpäron brukar vara på, sjukt god sushi. Beställde in en hel del olika sorter, både sushi, sashimi och rolls. Hon gav det 4/5 toasters, toppbetyg för att vara första gången tycker jag! Åkte och avslutade med frozen yoghurt. Också det premiär och det var också top noche tyckte S. Imon har vi lite extra lång tid innan jobb, skööööönt. Kramar!

Kommentarer

 • Bettan säger:

  Sanna kommer att ha en awesome vacation! Börjar med att prova massa god mat. Fett avis på besöket på NY-stället! OCH så avslutade ni med frozen yoghurt, inte alla som hinner med CF, NY-stället och frozen på en dag! Rätta takter brudar!

  Puss å kram

  2013-05-01 | 10:48:01
 • Mamma säger:

  Ni bara äter och äter! Du får snart börja vänja dig av med denna lyxiga tillvaro.... Om några månader är det plain A-fil och mamsmusli till frulle, inga utsvävningar.
  Skojar bara. Ät på och unna er livets goda! Det går ju faktiskt att äta både god och samtidigt nyttigt där i USA. Hoppas att ni får riktigt bra och goda veckor tillsammans! Sanna kommer inte att vilja åka hem.
  💗💗💗 mams

  2013-05-01 | 21:12:28

Kommentera inlägget här: