Losangeles

Blommiga avslutningstider

Kategori:

Gått snabbt idag! I förmiddags var jag på gymmet en timme, sen lite lunch och hämta Anya. Chillade sen lite hemma med A innan jag hämtade Sarah. Gjorde lite fancy håruppsättningar på bruttorna, sen var det fiolperformance på G. Skjutsade Sarah en timme tidigare, sen var jag och Anya duktiga och promenade. Eller ja jag gick och Anya satt i stroller haha. Vad som väntade: 25 åttaåringar som spelar nybörjarviolin i samma rum. Tillsammans med en liten barnorkester. Vad ska man säga. Var kanske inte det vackraste jag hört. Hahahha! Näääämen så söt hon var min lilla snäcka!! Fick sån riktig "avslutningskänsla" med små programblad med blommor, ljusa blusar, glada barn och stolta föräldrar. Fint!

Kat slutade tidigt och kom och kollade så vi var fyra vid middagen. Gjorde kyckling med ris och currysås, blev mumsigt. Nu sitter jag och kollar So you think you can dance. Nog för att sångtävlingar är underhållande men tror nog att dans slår det ändå. Så fascinerande hur människor kan röra sig så, förmedla så mycket känsla och kontrollera sin kropp till hundra procent. Gorgeous. Sitter ironiskt nog och förbannar mitt egna onda knä som jag alltid känner av efter legday. Om nån sitter på några fantastiska övningar för att stärka knän mottar jag det med värme.... Imon onsdag och Lisadejt på kvällen! Puss och kram!

Kommentarer

 • Mamma säger:

  Fiiina flätor....Kom ihåg när jag satte upp ditt långa hår med små rosetter och annat pynt...aaaww
  Nu förstår du också varför det blev tvärflöjt och inte fiol för din del..
  Apropå knän så är det nog tyvärr delvis en ärftlig svaghet. Håller väl som de ska om de inte plötsligt utsätts för exempelvis Zumba, eller som i ditt fall för något annat nyttigt. Det får bli ett besök hos vår knäspecialiserade sjukgymnast när du kommer hem!!
  💗💗💗 mams

  2013-05-22 | 22:12:05
 • Tant K säger:

  Eeeemmmmssss!!! Heeeej! Din lilla lyxlirare där!😎Dåliga knän. Jobba lår o säte. Din Mams vet ju int sånt. O rida pållehäst är bra! Då får man urstarka knän o ben o massa andra starka muskler som man inte visste att man var 'begåvad' med...Vojne. Snurrigt liv för Tant. Bergodalbanetypen Balder ungefär... Just nu planerar vi värsta studentuppvaktningen för Niels(han du kanske ska gifta dig med. Blinkblink) med tillhörande vuxenparty á la grande! Hoa hela natten typ. VIP-invigning på SALT i fredags med 'grekvärme' o tjofaderittangrillfest i lördags. Tuar Tant har ett jobb att vila upp sig på...Moahahahaha!!! Dessutom planerar Tant o Tants man en jordenruntresa på tre månader efter nyår. Får köpa mig en jordglob för planeringen är inte samma grej med Google Earth ju! Får väl bli ett litet återvändande till CA oxå om Niels(som du ju kanske ska gifta dig med. Blinkblink) har hunnit landa i Santa Barbara på college. Ska bli kul att se dig igen!!! I Haaaarplinge. Åsså har jag skickat ett mail till dig på ansiktsboken! Gäller Daniel. Min andra gulliga son(som du kanske oxå ska gifta dig med ju. Blinkblink). Kollelikolla😉Kramelikramiz på däjj från mäjj! ❤

  2013-05-22 | 23:10:00

Kommentera inlägget här: