Losangeles

Väskjakt och halta Lisa (hehe)

Kategori:

Haft en ovanligt lugn men skön helg! Behövde det. I lördags slappade jag hela dan, Dave gjorde thaigryta, vi kollade film, jag åkte till parken och gick en långpromenad sen avslutade jag med att läsa lite deckare i solen. Fick en delikat laxtoast serverad också. Fint jag lever tänkte jag då. Vid halv åtta åkte jag till Lisa och vi beställde hem sushi och kollade film. Lille klantan har ju vrickat (stukat?) foten så var soffläge som gällde! Men passade ju perfekt med tanke på min förkylning.

Idag tog vi lång sovmorgon, sen åkte vi och åt brunch ute i solen på ett jättegott dumplingställe. Soup dumplings <3. Tog efterrätt sen på ett ställe med glass asian style - "shaved ice" - som var annorlunda med jädrans gott. Efter det var vi mätta så åkte och handlade lite nödvändigheter. Köpte resväska nr 2 som jag ska med hem, ingen vidare kvalité men den var stor och billig så fick bli bra. "Smaragdgrön" också, blir ju fint och lätt att känna igen inbillar jag mig. Köpte med lite kaffe på Starbucks och åkte till Melrose avenue och kollade lite. Har varit på jakt efter den perfekta väskan i evigheter, men inte hittat min kärlek än. Inne på Marc Jacobs hittade jag en som kändes bäst hittills, men hade ju ett hyfsat saftigt pris också. Kanske får önska mig ett litet bidrag till den i 21-årspresent (blinkblink mamma pappa). Var lite trötta sen, speciellt Lisa som hoppade runt så tappert på sin onda fot, så köpte In and Out-burger på drive through (varför har vi i Sverige kommit på drive-in? Ingen säger det här och drive through är ju jäkligt mycket mer logiskt om man säger så?) och åkte till henne en stund. Nu är jag hemma och inväntar att Kat ska lägga Anya så vi kan kolla säsongsfinalen av Game of Thrones. Dave är dock iväg så frågan är om vi får tillåtelse att kolla i förväg... Provade förövrigt så att Anya säkert gick ner i nya väskan och det var inga problem! Så lite chokladmjölk där i och ett pillow pet så klarar hon sig nog utmärkt i 14 timmar. Föreslog det och Anya gillade förslaget men fick inte för Katherine. Aja. Värt ett försök. Hehe. Imon är det jobb halva dagen, ska med Anya till en park för skolavslutningsgrej. Det vill säga hon kommer smälla av av lycka och jag får kämpa igenom tre timmar kallprat med mammorna. Men överlever nog med lite kakor och Facebook nära till hands hehe. Hoppas ni därhemma haft en kalashelg! Puss och kram

Kommentarer

 • Mamma säger:

  Marc Jacobsväska?? Jag har redan köpt ett snyggt och praktiskt grytset på IKEA samt två andra hushållsnära produkter till ditt första egna hem. Nu är det slut på flärd och lyx, nu börjar allvaret och det verkliga livet lilla Emsingen!
  Nääe........Vi får diskutera den där väskan vid tillfälle.
  Shaved icegrejen ser ju vansinnigt god ut med alla sina tillbehör. Memorera och bjud på den här hemma vetja!
  Kramkram 💗💗💗 mams

  2013-06-10 | 20:45:27
 • Tant K säger:

  Klart jäntan ska ha en Marc Jacobsväska!!! Tant har Marc Jacobsskydd på 'fånen'. Hahaha!!!

  2013-06-11 | 20:15:32

Kommentera inlägget här: