Losangeles

Now you see me

Kategori: Allmänt

Hahaha åh kära Tant K vad jag har saknat dig här! Skrattade högt åt dina kommentarer. Du får komma över till mig & mamsen på vin när jag kommer hem så får vi dela de upplevelser och erfarenheter vi blivit rikare under året... ;)

Har känts som en lång dag, men bara att vänja sig nu när ungarna har lov. Det fina är att man kan hitta på lite större grejer eftersom hela dagen är fri istället för bara eftermiddagen. De ska börja sina camps också nästa och nästnästa vecka så är lugna puckar. Ägnade förmiddagen till att spela Game of Life. Blev advokat som tjänade 130 000 dollar och fick två små flickebarn. Bra pension på det. Sarah blir alltid lika sur när jag "vinner" dvs har mest pengar i slutet dvs agerar kanske aningen mer strategiskt. Men en del tur också. Hur som helst, Anya hade sista dagen idag men gick bara till tolv så då åkte jag och Sarah och hämtade henne. Hade med blommor till lärarna som Kat fixat och gav dem en liten kram och sa tack för i år och så. Känns sjukt att tänka att deras liv kommer liksom rulla på likadant nästa år - "ses i höst ungar" - och jag är någon helt annanstans. Mycket såna funderingar nu!

Spenderade eftermiddagen med lekar, vattenkrig och dance party. Gjorde även en egen walk of fame i vardagsrummet med guldstjärnor och våra namn. Fint. Blev rester till middag (ännu svårare att komma på middagar nu när jag har dem på lunchen också....) och sen när jag slutade åkte jag och Lisa och kollade bio. "Now you see me" heter den, handlar om några magiker som förs ihop och har en teveshow där de lyckas råna banker och trolla fram sjuka saker med hjälp av illusion och magi. Var en riktigt bra film tyckte både jag och L - tät utan att vara för intensiv, rolig, kvick och bra cast. Sevärd! Nu är jag helt slut och ska sova. Förkylningen vill inte riktigt lämna min arma kropp... Håller tummarna för att det känns bättre imon. Kramar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: