Losangeles

JB

Kategori: Allmänt

Heeej! Okej så Justin Bieber var FABULOUS. Oavsett om man gillar hans musik eller inte måste alla som sett Believe-tour medge att han bjöd på en jäkla bra show. Specialeffekter och scenbakgrunder på en helt ny nivå. Och ju längre kvällen gick desto mer kläder åkte av, vilket var uppskattat av mestadels av publiken. Inklusive mig och lite Lisa. Hehe. Smälte in fint med nyinköpta Bieber-tröjor och platserna var riktigt bra! Blev ju inte one less lonely girl tyvärr men blev lite rörd när hon fick gå upp på scenen. (De väljer ut en brud som får sitta på en liten tron medan mr J sjunger till henne). Några småtjejer bredvid stod dock och hulkade, och tårarna rann mestadels av konserten. Då kände jag mig lite i lä ändå hehe. Riktigt, riktigt bra kväll med min favvo-Lisa, känner mig liksom lite mer komplett nu med JB-konsert i bagaget.

Förutom Bieber var dagen rätt stressig, men kul. Lisa kom strax innan nio så åkte vi och köpte Starbucks-frulle. Åt i bilen medan vi körde ut till farmorn och farfarn. Gjorde frulle till barnen och de klädde på sig och sådär, sen åkte vi till Science museum i Downtown. Blev mycket tid på barnavdelningarna och mindre på utställningar, så klart, men ändå fint att strosa där. Det enda som finns att köpa där är McDonalds (USA...) så försökte få till det mest hälsosamma möjliga som vi tog med och åt i bilen. Skulle nämligen hinna till tjejernas simlektioner. Hade såklart vart en olycka som gjorde trafiken svinlångsam så fick ringa och be farmorn boka om. Hann preciiiiis. Efter det var det bara in med ungarna i duschen och sen åka till Kat's jobb och släppa av. JB började vid 7 men med tanke på alla förband så stressade vi inte utan fyllde på magen med lite Chipotle-tacos. Gonna miss that place. Efter en stund åkte vi till Staples center och ah, resten vet ni ju.

Resten av veckan är det jobb tis-tors som gäller. Anya har dock camp nu hon med så börjar först 13 vilket är jäkligt skönt. Får se om jag lyckas få gjort lite på min lista på förmiddagarna. På fredag ska barnen antagligen med farmorn och farfarn till Yosemite så är ledig fre-mån! Lisa och jag funderar på att styra upp en roadtrip nånstans, men får se hur det blir. Dave och Kat åker på sin Asien-tripp på fredag, på måndag fyller jag år, sen på onsdagen åker vi till Hawaii. Jäklar i havet vad snabbt det går nu! Hemma om mindre om en månad! Helt galet. Puss och kramar!

Kommentarer

 • Josefin säger:

  Hahaha så jävla coola Beliebers ni är!!! Räknar dagarna..... <3<3

  2013-06-25 | 20:36:42
 • Jens säger:

  Vadå mamma.....JAG DÅ!!!

  2013-06-26 | 06:44:23
 • Frida säger:

  OMG! Tror jag dör lite borta i grekland! Hade gett mig högra arm för att byta plats med dig på JB konserten!! ;)

  2013-06-29 | 10:05:18
  Bloggadress: http://friidaus.blogg.se

Kommentera inlägget här: