Losangeles

"I can't wait for it to be a tree!"

Kategori: Allmänt

Jannica! Åh så glad jag blir att du tycker om att läsa! Tror tyvärr inte jag kommer fortsätta blogga när jag är hemma... Halmstadlivet känns liksom inte riktigt lika spännande att skriva om som Los Angeles... Inget ont mot min vackra hemstad men vardagen kommer ju se aaaningen annorlunda ut. Men man vet aldrig! Kanske saknar det för mycket! I alla fall väldigt kul att du tittat in här under året! Kramar på dig

Efter playdaten igår gick tiden väldigt snabbt. Lossnade förövrigt för mig och nannyn lite mer mot slutet (mest Facebook för min del och städning för hennes i början) när hon insåg att jag fattade spanska och äntligen kunde kommunicera med mig. Bott här i fyra år och kunde inte många ord, helt sjukt egentligen. Det som fascinerar mig mest är hur man kunnat undgå att snappa upp mer? Man vill väl kunna prata med folket i landet man bor i? Hur som helst, visade sig att hon, trots sin till utseendet unga ålder, hade två döttrar på 14 och 18 år hemma i El Salvador. Ingen i släkten bodde här. Så sorgligt när det är så. Hon åkte som många andra hit för att tjäna pengar och det förstår man ju - hon berättade att en nanny i El Salvador tjänar typ 10 dollar per dag. Alltså ca 70 kr per DAG. Helt sjukt ju? Och jag tycker aupairlönen på 200 dollar/vecka är dålig.

På eftermiddagen kom Lisa och efter vi hämtat Sarah lekte vi high school och lite annat. Värmde rester från dagen innan till tjejerna, sen när Kat kom hem åkte jag och L och åt god mat på Cheesecake Factory. Funderade på bio med men de var så sena så bangade det. Efter det åkte Lisa och jag hängde lite med D&K innan jag la mig.

Idag har vart en luuugn dag som gått väldigt snabbt. Anya är så lättunderhållen, fantastiskt. Imorse planterade vi hennes nektarinkärna i trädgården så det kan bli ett träd. Jo, det kommer det visst bli så det så. I varje fall är hon väldigt glad i tanken på det. Badade i poolen lite, sen ville hon ta ett långt bad så chillade och lyssnade från vardagsrummet när hon sjöng musikalrepertoaren från Annie. Åkte och hämtade Sarah vid tre, sen åkte jag med dem till farmorn som ska ha dem ikväll. Vilket betyder ledigt för mig! Ligger i soffan lite nu och ska snart ta bilen ner till Lisa. Ska äta och sen ut en stund och träffa några kompisar. Känns som det kommer bli en ypperlig kväll. Sover där och imon ska jag åka och vara med tjejerna några timmar på dagen. Får se hur jag jobbar på kvällen. Redan fredag imon! Näst sista helgen innan Hawaii. Gal1. Puss och kramar!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: