Losangeles

Happy half birthday

Kategori:

Ahopp. Två BUU på skorna. Det här var ju tråkigt. Haha! Har svårt att gissa vem "Gissa" är dock? Aja eftersom du inte hade samma åsikt som jag spelar det ändå inte roll. Hehehe.

Haft en fin halvårsfödelsedag med Anyasötan. Kollade lite Grease imorse medan jag käkade frukost, sen åkte vi till parken. Gick ett varv med Anya i strollern, sen lekte vi lite på lekplatsen. När Anya gungade skrek hon "I'M SOOOO HIGH!!!!". Haha. Älskar den ungen. Åkte sen och hämtade Sarah, och så firade vi Anya med en froyo. Efter det kom tutor Angela hit och då badade jag och Anya i poolen. Uppvärmt och skönt vatten för solen stått på hela dan. Nice. Efter Sarahs tutortimme kom hon också i en stund. Sen gick vi upp och duschade. Gjorde turkey meatballs till middag och sen hade vi lite dance party. Om nån skulle får för sig att kolla min spotify-historik. Selena Gomez och Shake It Up Disney är inte mina val. Haha. Nu har jag suttit och grejat lite med bilder på datorn. Sova snart. Hoppas lilltösen är frisk imon, då ska jag till gymmet och skypa med Frida! Puss och kram!

Kommentarer

 • Mamma säger:

  Jag tycker hon ser väldigt frisk ut redan nu måste jag säga. Hon ville nog bara ha en mysdag med dig. Det längtar jag också efter! 💗💗💗mams
  PS. Nu har både din pappa och din bror sommarlov. Väldigt orättvist. DS.

  2013-06-05 | 19:02:57
 • JLo säger:

  Gehehheheheheh gissa vem gissa var då din korv

  Åååh vilken söt kommentar från din mami

  2013-06-06 | 16:33:39

Kommentera inlägget här: