Losangeles

Cucumber and melon

Kategori: Allmänt

Gjorde jag nåt av torsdag förmiddag? Mjae. Behöver dock fixa med bilder till tjejernas fotobok så det fick jag gjort litegrann! På eftermiddagen tog jag det rätt lugnt med tjejerna. Dödens varmt utomhus så lekte high school och i green room. När vi låtsades vara BFFs på trippeldejt med våra pojkvänner dök Sarah plötsligt under filten. Jag ba vad gör du? (Ni). Hon ba eh....äter steak? Hahah. Man kan ju inte pussas liksom. Äckligt.

På kvällen blev det helt ändrade planer. Farmorn kom över till oss och sen åkte vi och käkade på en restaurang. Dave och Kat kom sen. De skulle hem och packa till sin diving trip till Asien men Dave som vart sjuk hade blivit sämre så till slut bestämde de sig för att inte åka. Jättetrist för vet de har sett fram så emot det. Men what to do. Avslutade i alla fall kvällen med bio med Lisa & Anna. Såg Bling Ring som handlar om ett gäng tjejer som bryter sig in i kändisars hus och stjäl massa grejer. Ska vara en true story i botten, rätt sjukt. Men rätt bra film ändå tycker jag!

Idag käkade jag frukost hemma, sen åkte jag ut till farmorn och var lite med barnen medan hon var iväg på ärenden. På eftermiddagen kom Kat, så åt vi lite lunch och sen drog jag mig ner mot Westwood. Hängde lite med Lisa och Anna, sen skulle A iväg så jag och L åkte ner till Santa Monica med lite chips och dricka och satte oss i en park. Hittade "Sparkling drink with cucumber and melon" som ju lät fabulous men turned out to smaka skit haha. Mysigt var det i alla fall. Åt soup dumplings till middag omnomnomn. Och nu sitter vi och chillelerar hemma hos Lisa framför en film. Hoppas ni alla får en fantastisk helg!

Kommentarer

  • Moster Lina säger:

    Gillar verkligen din svengelska, Emma! "....lät fabulous men turned out to smaka skit". Undrar om du kommer låta så när du kommer hem, ha ha! Vi har nedräkning nu bara så du vet. Men det är mycket du ska hinna med innan hemresan. Hoppas att Hawaii blir en härlig upplevelse och att du blir ordentligt födelsedagsfirad. Vi ses snart! Kramar från Moster Lina och kusin Melker

    2013-06-29 | 11:44:56

Kommentera inlägget här: