Losangeles

Collegepartey & softa dagar

Kategori: Allmänt

Vart en katastrofal bloggerska denna helgen! Men här kommer en liten resumé.

I fredags jobbade jag halva dagen. Sarah hade sin kompis över så på förmiddagen tog jag med dem och åkte skridskor. Konstig känsla att dra in i en kall ishall med soligt och 30-gradigt utanför, svinkallt... Men vi hade kul i alla fall! Efter ett par timmar blev kompisen hämtad och vi åkte och mötte farmorn i Old Pasadena. Åt gott på Cheesecake Factory och sen tog hon tjejerna och jag åkte hem. Läste och vilade en liten stund innan Lisa kom. Satt ute i solen lite innan jag packade lite grejer så drog vi till henne. Käkade och svidade om, sen gick vi bort till några killkompisar på UCLA som hade hejdåfest. Var inte så mycket folk när vi kom men mot slutet var det en hel del. Ölrace i röda plastmuggar och hela grejen. Fanns massa glowsticks med, pricken över i ju. Hade kalaskul och träffade roliga människor. Bland annat en svensk tjej som var jättegullig, får se om vi får till att ses nångång innan vi åker. Fick skjuts hem av några grabbar sen så slapp gå. Kalas.

Lördagen ägnades mest åt att ligga i soffan. Inte min piggaste dag om man säger så.. Hehe. Mot sena eftermiddagen masade vi i alla fall oss ner och åt middag på California Pizza kitchen. Blev lite piggare efter promenaden. Kollade sen en film och åt chips och hade det gött.

Idag gick vi upp i rätt bra tid och duschade och sådär, sen tog vi bilen ner till Santa Monica. Började med frukost i solen, kalasfin dag där nere idag, sen shoppade vi lite. Är sugen på ett par Raybans men hittade inte de perfekta.. En del av mig vill ändå passa på att köpa det här! Samtidigt som jag har en förmåga att tappa bort/ta sönder solbrillor. Några veckor till att fundera... Vid två åkte vi hem till mig en stund, sen drog Lisa hem och jag åkte in till West Hollywood och träffade en Halmstadgrabb som heter Daniel. Han reser runt lite i USA och såklart vi skulle ses när han kom en sväng till LA. Tant K, nu blir du väl glad! Sonen din var i gott och säkert skick! Käkade på Tender Greens och pratade lite resor och gav lite tips om LA. Var trevligt så klart! Skjutsade tillbaka honom till hotellet, sen åkte jag till en restaurang i Arcadia och träffade farmorn, farfarn och tjejerna. Åt musslor som var mums. Nu ligger jag i ett av rummen i deras hus, så himla stort. Känns som ett litet hotell med, liten toa bredvid de flesta rum. Badade jacuzzi med tjejerna innan läggdags med, var mysigt! Sover här för imorgon tidigt ska vi till Disneyland!! Inte vart där än så ska bli kul att se. Puss och kram!

(I lördags fyllde förövrigt min älskade mamma år! Grattis igen och massa kram!!)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: