Losangeles

Annorlunda midsommarafton

Kategori: Allmänt

Var en riktigt kul kväll igår! Åkte och hämtade Lisa, sen köpte vi med oss hamburgare och fixade oss lite hemma. Efter det gick vi bort till baren på W hotel och joinade vårt lilla internationella gäng. Tog några drinkar och pratade om allt möjligt, härlig stämning och schysst place. Vid ett gick vi hem till Lisa och så kom några killkompisar över och hängde lite. Somnade sent men det var det värt.

Idag vaknade jag av att farmorn ringde och frågade om jag kunde komma 11 istället för halv tolv, så var bara att masa sig upp och åka mot Arcadia. Tog över en timme dit med all trafik. Väl där hängde jag lite med ungarna, och när farfarn kom tillbaka från ärenden tog jag med Anya till Kids Space. Typ ett litet inomhuslekland med sciencegrejer som är rätt nice, samma place där tjejerna haft sina birthday parties. Skypade en megasnabbis med mamma och pappa som är i Barcelona, pappsen fyller inte mindre än 60 bast idag! Helt sjukt ju. Grattis grattis igen min älskade pappa! Verkade ju haft en underbar födelsedag i alla fall!

Var på lekstället några timmar, Anya hittade massa kompisar och var på glatt humör. Åkte hem till farmorn och farfarn igen vid fyra, sen tog jag mig igenom mördartrafiken hem. Tanken var att Lisa skulle komma över ikväll med lite midsommarmat och ha minifirande, men hon mådde inte bra så blev inte så. Kände inte med tröttdunkande huvud att jag orkade gymmet även om jag hade behövt kicken så satte mig med en bok. Fastnade totalt och nu är klockan nio och har inte ätit så är svinhungrig. Har dock inget exalterande hemma så frågan är om det blir home delivery... Bara så trött på fetmat, ätit det mycket på senaste. Nån som har lust att flyga över och fixa lite fläskfilé med ugnspotatis eller? Hehe. Känns ju förövrigt lite ledsamt att sitta här själv med hämtmat på midsommarafton när man ser alla hundratals bilder på instagram och Facebook på fina vänner hemma som har mysiga sammankomster! Damn it då. Men försöker se det positivt och tänka att jag efter min hemkomst säkert kommer sakna mina solokvällar med pizza och on demand på megateve och fin solnedgång med palmer utanför fönstret. Slipper ju vakna upp bakis imon med, alltid något! På söndag blir det i alla fall lite blomkransar och midsommarstång för oss med då vi tänkt åka på ett firande i en park, ska bli nice! Puss och kramar på er!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: