Losangeles

93 F i skuggan

Kategori: Allmänt

Sista dagen innan långhelg idag! Tjoho! Igår gjorde jag inte speciellt mycket på förmiddagen, solade, käkade och ah det var det haha. Efter jag hämtat Anya och Sarah lekte vi lite och ritade, sen var vi i poolen ett bra tag. Hade race, Sarah förbättrade mitt crawl samt lekte So you think you can jump. Ni kan nog lista ut hur det går till haha. Jag fick i alla fall höga score med Stratovskij från Ryssland med jump style War. (Bomben). Anya spenderade sen lite tid med att kolla in i tvättmaskinen - spännande grejer. Och lättunderhållen tjej haha. Värmde rester på kvällen, sen hade vi lite dance party innan Kat kom hem. På kvällen satt jag vid datorn med en kopp the och försökte göra nåt nyttigt. Dvs fyllde på album på Facebook hehe. Nu ska jag göra nåt av min förmiddag. So long peeps! Puss

Kommentarer

  • Tina säger:

    Hej! Jobbar som nanny i london och ska till LA, santa Monica nu i juli med värdfamiljen .. Skulle vara kul och kanske träffs upp någon på min fritid. Om du kanske skulle vilja ? Hör isf av dej till min mail :)

    2013-06-28 | 09:31:27
  • Josefine säger:

    Hej Emma! :) Skulle du kunna skriva din mail adress? Jag funderar på att bli au pair och skulle vara till hjälp om du kunde svara på några frågor :)

    2013-06-30 | 20:57:45

Kommentera inlägget här: