Losangeles

17 juli...

Kategori:

...kommer vara en speciell dag FÖR DÅ KOMMER JAG HEM!! Har äntligen fått min flygbiljett. På onsdagskvällen landar jag på Kastrup och hoppas ni kan vara där mami, papi och Emil! Och ja självklart vem som helst som skulle vilja välkomna mig till Svea rike!!! (Okej Danmark om man är petig men whatevs). Känns så skönt att kunna ha ett datum satt. Längtar efter er!!

Igår var det Sarah's sista skoldag så plockade upp en glad liten tjej och tog med henne för att fira med lite jamba juice. Köpte med en till Anya med, så klart, som vi hämtade efter. Kändes lite vemodigt på nåt sätt med skolavslutning. Slog mig att jag aldrig mer kommer hämta S där, träffa hennes goa små kompisar och fick säga hejdå nice knowing you till några mammor. Inte för att jag kommer sakna pulsa upp för uppförsbacken med barnvagn i 40 graders värme överdrivet mycket, men ändå grejen liksom. Kommer bli mycket sista-gången-grejer coming up. Blandade känslor. Efter vi hämtat Anya skjutsade jag dem till farmorn och sen var min arbetsdag slut. Tar alltid en jädra tid att komma hem i fredagsrush, men sen ägnade jag ett par timmar åt att läsa bok och gick ut på liten promenad. Fredagskvällen spenderade jag sen solo med home delivery pizza, film och ett par timmar Skype med min bästa Johanna. Kunde inte ses denna helgen (hennes sista som aupair i United States of America, SJUKT) så var jädra fint att få en liten dos av henne. På tisdag kommer hennes mams hit och de ska resa runt i Californien och till Hawaii och NYC. Fabulous. Förhoppningsvis äta lunch med mig at some point också, hade vart väldigt trevligt. Med en sån fantastisk dotter måste mamma också vara outstanding tänker jag.

Har precis vaknat här i min lilla säng i LA. Förkylningsjäveln bröt ut trots att jag försökt ta det lugnt. Segt. Kan inte somna om nu heller fast jag skulle behöva, kunde inte sova igår... Ligger och ser folks uppdateringar om sommarlov, student, Summerburst och grillkvällar och måste medge att jag får en liten pust av hemlängtan. Hade vart så fint att kunna teleportera sig till Sverige för en kväll och samla mina bästa vänner och ha en riktig dunderkväll. Sen komma tillbaka med laddade batterier och köra på sista veckorna. Men hey, går ingen nöd på mig. Har lite mer än fem veckor kvar i denna älskade familj och stad, som jag aldrig kommer få uppleva på samma sätt igen. Och på de veckorna ska det bli sommarfest, lite midsommarfirande, min 21a födelsedag, Hawaii och mycket häng med min vapendragare Lisa. Vill det ska gå oerhört långsamt och snabbt på samma gång. Tror mer på det sistnämnda på gott och ont. Nu ska jag ha en härlig lördag och hoppas ni har en underbar helg därhemma!

Kommentarer

 • Bettsy som saknar dig maza säger:

  Tvungen att lägga upp pizzan 2 ggr? Såg riktigt mums ut. Precis som du.

  Tänk hur du såg ut när du åt den.
  Mumsy.

  Mjau

  2013-06-08 | 22:16:08
 • JLo säger:

  Klart vi ska luncha! :D yeeeey
  Och visst är det jobbigt med "sista" grejer... I feel ya sistah

  2013-06-10 | 05:38:37

Kommentera inlägget här: