Losangeles

Regnigt men still kalasfint

Kategori: Allmänt

Måste bara säga, Emil - glöm att behålla min säng. Och mamma - tack för att du liknade mig vid en åsna <3 haha. Nämen är nog lite sant den där liknelsen.

Magen blev värre igår... Åkte till restaurangen och då kändes det fine, men när vi kom dit blev jag helt kallsvettig och svimfärdig så fick lägga mig ner i bilen lite. Hatar när man känner sig så ynklig haha. Men låg och vilade en halvtimme eller så medan de andra väntade på bord. Smärtan kom och gick lite så masade mig upp och satt med i alla fall. Fick i mig lite grekisk sallad. När vi kom hem kände jag mig skitdålig igen så gick bara pang bom till sängs fast klockan var nio.

Väcktes sju imorse, hyfsat utvilad fast jag vaknat några gånger av magont. Men kändes bra på morgonen så bestämde mig ändå för att hänga med farmorn och snorkla. Barnen och farfarn stannade hemma. Åkte till den lilla privata stranden vi var på andra dagen, regnade när vi kom men höll uppe när vi var i vattnet. Massa fina fiskar idag, men solen var inte framme så fick inga kalasbilder. Men fint i alla fall! Efteråt åkte vi och mötte upp ungarna, farfarn och K&D för frukost. Var fortfarande inte riktigt sugen på nåt fett eller brödigt så tog nån hawaiiansk nudelsoppa. Hängde med Dave på lite ärenden, sen gick vi och kollade Despicable Me 2. Älskar den första och denna var också riktigt mysig! Eh bio när ni är på Hawaii?? tänker ni, men regnigt eftermiddag så var passande! Fortfarande 30 grader men ändå. Nu chillar vi lite på rummet, och snart ska jag med Kat & Dave på manta dive! Det vill säga man simmar med såna jätterockor vi såg härom kvällen. Jag ska snorkla och de dyka. Ska bli spännande!!! Hoppas allt är bra med er därhemma! Puss och kram!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: