Losangeles

Manta diving

Kategori: Allmänt

Asså detta kära ni var bland det coolaste jag varit med om. Åkte ut till en hamn där en båt stod och väntade på oss och de andra som skulle med. Fick lite magkramp på vägen men släppte när jag fick lite havsbrisar i lungorna. Mötte upp ett par som Dave och Kat träffade på flyget hit. Båda jobbar/ har jobbat inom militären på sån hög nivå att man inte får prata om det ni vet... Vi var ca 12 pers allt som allt, och de som höll i det var sjukt relaxed och sköna människor. En av killarna såg ut som en snyggare version av Alan i The Hangover. Gissa vad han hette. Alan. Hahaha. Underbart. Tog ungefär en halvtimme att åka dit vi skulle och längs vägen kom massa delfiner och hoppade längs med båten! Precis i solnedgången med, magiskt vackert. La till på ett ställe tillsammans med en del andra båtar som också skulle kolla rockorna, djupt men ändå så man såg land rätt nära liksom. Vi var 6-7 st som snorklade och resten dök så alla fick lite instruktioner hur det skulle gå till osv. Bytte om till våtdräkter och hela köret, sen gled vi i vattnet. Vi snorklare höll i en surfbräda-aktig sak med ljus under som lös upp vattnet medan dykarna simmade längs med botten med ficklampor. Som sagt för att locka till oss plankton och därmed rockorna. De kom nästan direkt och allt som allt var det nånstans över 15 st gissade instruktörerna. Så. Jäkla. Coolt. De kom upp precis under oss och liksom strök magarna mot oss nästan. Försökte få bilder men blev mest blurr. Alan tipsade om att filma och sen snapshota, så han hjälpte mig fixa det. Förhoppningsvis kan jag få till lite bilder!
Låg i vattnet i typ 35-45 min, kändes som ingenting. Så ballt. Blev riktigt kallt mot slutet dock så var skönt när det var dags att simma tillbaka och duscha av sig lite varmt.

När vi var tillbaka i hamnen sa vi hejdå till sköna crewet och drog till ett nice matställe med paret vi lärt känna. Kalastrevlig middag med god mat och intressanta diskussioner. Lät ju jävligt torrt haha, men väldigt fascinerande människor jag får chansen att träffa alltså. Fick också prova en hawaiiansk öl som var riktigt god från den långa beer listan. Så befriande att kunna göra det nu!

Nu ligger jag i sängen rätt slut efter en lång dag. Imorgon blir det ännu en tidig morgon, med båtutflykt! Kramkram!

Kommentarer

 • Jens säger:

  Vadå kallt i vattnet?! Du får nog tänka om....HÄR ÄR DET KALLT I VATTNET!!!! Jag och familjen längtar efter dig. Ses snart. Kramar från Jens.

  2013-07-07 | 21:57:16
 • Mamma säger:

  Ja du, Emsingen. Du är med om mer på några månader än vad mams har fått uppleva på drygt femtio år, i Natalia häftiga upplevelser alltså. Nu när du fått smak på det lär det dessutom säkerligen bli fler. JAG VILL OCKSÅ SNORKLA BLAND ROCKOR!!! 💗💗💗

  2013-07-07 | 22:51:34
 • Mamma säger:

  Natalia ska vara " i antal ", typ.

  2013-07-07 | 22:52:45

Kommentera inlägget här: