Losangeles

HOME!

Kategori: Allmänt


NU ÄR JAG HEMMA! Helt overklig känsla att sitta här i huset som man gjorde för ett år sen. Känns lite som att man är tillbaka i verkligheten liksom och LA bara vart en dröm. Svårt att förklara. 

Resan gick i alla fall smooth och bra! Hade en avslutningsmiddag på en restaurang vid flyplatsen som ser ut lite som ett ufo haha. Maja landade en timme innan och var jättekul att träffa henne (hon var aupair i samma familj för två år sen och är och hälsar på) men också lite awkward så klart att jag satt och lipade och hon skulle känna sig välkommen liksom! Haha. Var så jäkla jobbigt att säga hejdå till alla. Kramades länge och snorade ner men så är det ju. Blev lite tight med tid så fick halvspringa till gaten men kom med utan problem. Gråten släppte rätt snabbt även om saknaden redan infunnit sig, men försökte ställa mig in på allt kul hemma! 11 timmars flygtur till München gick bra, kändes väldigt lång bara med nattflyg och allt. Underhöll mig med lite filmer. Gick bra att byta till Köpenhamnflyget sen, och efter jag hämtat mina väskor väntade där älskade mamma och bror! Och BETTAN!!! Så kul att hon kom och överraskade! Så underbart att se dem igen!!!!! Lillebror körde sen hem (känner typ inte igen grabben, blivit stor som ett hus ju) och släppte av Bettan, hälsade på hennes mami och syrra och sen hem till lilla huset i H-plinge. Där var pappa och kramades! Han hade gjort en så söt skylt som Emil höll upp på flygplatsen <3 

Sitter nu och försöker trötta ner mig men går inte så bra för är så jädra hungrig. Blev dock helt lycklig när jag öppnade kylen och hittade MASSA godsaker! Så mölar nu i mig vaniljyoghurt med mammas müsli <3 knäckemacka med vitlöks-Philadelphia <3 flädersaft <3 avokado etc. Går runt och skrattar åt mig själv för att jag inte hittar i mitt eget kök men också för att allt är så litet!!! Allt från glasen till mjölkpaketen till kylskåpet känns så litet! USA-skadad här ja. Kommer bli lite så Montazami nu. Say english ord lite here and där. Ber om ursäkt till min omgivning i förskott. 

Vill säga tack så mycket till alla ni, bekanta och obekanta som läst min blogg och tyckt om den! Har vart så kul och skönt att skriva av sig om allt. Nu ska jag spendera all min lediga tid till att vara med mina nära och kära som jag saknat. Och tvätta alla kläder I guess hehe. Får se var det bär av här näst! Kanske dyker blogg-emmis upp igen inom kort! 

Puss och kram!

Kommentarer

 • Jens säger:

  Hej gumman och välkommen hem! Melle och jag är hemma hela dan om du ska ut och gå.....så vi får krama dig.

  2013-07-18 | 08:09:22
 • Tant K säger:

  Kära lilla blivande svärdotter!!!
  SÅÅÅ roligt att du är välbehållen hemma i Haarrplinge igen o nu kan fröjda dig hela dagarna med att välta kor. Som man ju gör i de trakterna.
  Vinkväll får inplaneras med Mams och jag tror att vi måste avsätta en dag för speeddäjtning på grund av alla tanter i Tants bekantskapskrets som har massa söner som absolut vill bli presenterade för Ems. Vojne säger jag bara.
  Men jag har talat om för dem att det faktiskt inte kan bli av för du är ju liksom redan bortlovad. Ju. ;)
  Imon är det Tants tur att fara till grannlandet och hämta hem ett stycke son från U S and A. Han är nog inte lika glad som du däremot. Den kärleken...
  O imon går Tant på SEMESTER!!!!!! Tjolahopptjolahej!!!
  Tant har arbetat VÄLLDI mycket o har inte ens haft tid att umgås med Mams. Int bra.
  Men nu blir det andra bullar om Tant hinner med mellan alla festligheter kvällarna i ända o Italienresor o Norrlandsresor o hitten o ditten!
  Vi ses lilla Ems!!!
  Kjamkjam

  2013-07-18 | 14:07:45
 • Julia säger:

  Hej! Har följt ditt blogg ett bra tag och den har varit superkul att läsa! Jag tänkte bara höra om det är så att din värdfamilj har hittat en ny au pair? Eller om du har någon au pair-kompis som snart ska åka hem, vars familj behöver någon ny? Vill nämligen åka snart, och börjar få lite panik över att jag inte hittat någon familj än!

  2013-07-18 | 15:28:19
 • Anonym säger:

  Hej! Skrev min mejl adress till dig och du sa att du skulle höra av dig där angående din värdfamilj! har fortfarande inte hört något men aa hoppas du inte har glömt av de :)

  2013-07-26 | 16:19:06

Kommentera inlägget här: