Losangeles

"Because I love you"

Kategori: Allmänt

Väskorna är i princip klara! Förhoppningsvis väger de under 23 också, försökt väga men vågen är liksom för låg så de väller över på sidorna. Fortfarande lite inre stress att jag ska glömma packa nåt, fixa nåt osv. Som man alltid har, men speciellt nu när man ska "flytta" liksom! Men får försöka känna mig lugn och ta det som det kommer. Vid halv fyra åkte jag och mötte farmorn, ungarna och farfarn (som dök upp så var tvungen att säga hejdå igen sen buhu). Efter det åkte vi hem till vårt hus och badade länge i poolen. Ville bara spara varje ögonblick. Efteråt satt Anya i mitt knä invirad i en handduk och sa "When you're coming back Emma, I'm gonna say I love you. Because I love you." Och så gosade hon in sig i min famn. Då blev mina ögon lite fuktiga kan jag ju säga. Har kramat och pussat mina små tjejer extra mycket idag. När vi skulle duscha insåg vi att strömmen hade gått och tja den är fortfarande borta haha. Tänt ljus runtom i huset och går runt med ficklampa. Tur jag packat det mesta redan... Annars hade jag ju fått panik! Nu ligger jag invirad i en filt i en stol på baksidan och ska hålla Dave lite sällis när han simmar. Annorlunda sista kväll än vad jag hade tänkt haha men inte sämre för det! Får hoppas elen är tillbaka snart, annars får jag vänta med fotoboken till imon när det blir ljust... Typ sätta klockan tidigt om det går. Sista natten i min säng här. På riktigt. Kan inte fatta det verkligen. Så mixad i huvudet just nu, går inte riktigt att förklara. Tror jag omedvetet distanserar mig från det tills jag sitter på planet eller kommer hem och inser liksom. Och försöker tänka positivt. Glad för allt jag har fått vara med om här och glad för att jag har en extrafamilj och vänner för livet. Och såklart överlycklig för att jag snart får träffa er alla därhemma! Längtar SÅ mycket! Mörka men glada & varma kramar från Emmis!

Kommentarer

 • Mamma säger:

  Du ska veta att det snurrar i våra huvuden också över tanken på att du snart virvlar in här hemma i stillsamma Harplinge. Svårt att fatta att det verkligen gått ett helt år! Minns så läskigt tydligt känslan när du åkte. Och nu den härliga glädjen när jag igår städade och bäddade fint i ditt rum! Emil har resignerat gällande sängen, den står på rätt plats igen kan jag meddela.
  Du får skaffa en stor Emmalåda med de grejor du inte får plats med i dina väskor. Du lär ju på ett eller annat sätt snart vara tillbaka...! 💗💗💗 mans

  2013-07-16 | 07:32:02
 • Jens säger:

  Tur att Emil har hunnit göra om ditt rum från gym till något som liknar det som var. Om du inte får ditt rum igen så får du bo här.....kanske dela rum med Melle?

  2013-07-16 | 08:44:41

Kommentera inlägget här: