Losangeles

Ballonger & bungalow

Kategori: Allmänt

Lite uppdatering! Haft två bra dagar med mina tjejer. De känner nog av ganska starkt att jag ska åka nu så lite extra snälla. Vill jag tro. Igår hann jag med Target på förmiddagen och fixade fotona och ett album. Sugen på att köra igång direkt men när jag var klar var tiden inne att hämta Anya på camp. Åkte på playdate med lite andra kids några timmar, sen hämtade vi Sarah. Innan middag lekte vi familj som vi brukar. Gjorde turkey meatballs (till dig som ville ha recept (Emma eller hur?) ska försöka få upp lite såna, även om det är väldigt simpelt!) och sen när Katherine kom hem fick jag ett ryck och åkte och tränade. Jättelänge sen senast så var riktigt skönt. Så trist att jag måste vänja mig av vid att ha tillgång till så bra grejer! Kom hem helt slut, körde cardio och mage. Dusch och snackade lite med K&D, sen blev det nana.

Idag var Sarah hemma från camp för hon kände sig lite dålig så mina scrapbookplaner pajades lite. Lät henne i alla fall kolla lite tv så hann starta upp det. Blir nog jättebra! Skypade snabbis med familjen med, och så kom lillkusin Melker, Lina & Jens förbi där med! Åh snart får jag träffa er!! Vid ett hämtade vi Anya och så var det playdate hos Abie. På vägen dit var jag jäkligt nära att få böter för hade mobilen framme, men hade tur och slapp... Blev nedrans nervös dock. I alla fall. Fick en liten present och ett jättegulligt kort av Abies mamma som "tack" för detta året. Så himla sött! Åt lite snacks sen spenderade vi några timmar med att kasta vattenballonger tjohoooo. Glömt hur kul det är! Spelade lite spel med, sen åkte vi hem. Jag packade ihop lite grejer medan tjejerna lekte och så åkte vi och mötte farmorn, farfarn, Kat och Dave på en restaurang. Kinamaaaat, mums! Vid åtta åkte jag ner till Anna i Westwood, fixade oss lite sen åkte vi till en bar i Santa Monica. Bungalow heter den, ett asballt place som ser ut som att man är hemma hos nån. Bakgård, stort vardagsrum och såna grejer. Körde så drack bara redbull men blev en riktigt soft kväll!

Nu ska jag sova. Tjejerna är hos farmorn, ska möta dem för lunch imon. Men innan dess har jag tid för lite album making! Puss och kramar!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: