Losangeles

A little partying and a little crying

Kategori: Allmänt

Söndag igen! Och min sista helg i LA är över. Overkligt. Men vilken helg det varit! I lördags tog jag lite sovmorgon men kom ändå iväg vid 11. Gick sen flera timmar inne på mallet och köpte på mig VS-trosor och ett par nya converse och sånt man ju måste köpa innan man drar. Bara att hålla tummarna för att jag får ner allt... Vid fyra åkte jag ner och hämtade Anna i Westwood, sen drog vi hem till mig. Solade, badade lite i poolen och hade det så gött så man kan ha det. Beställde pizza och sen fixade vi oss lite. Köpte en drinkmix som lät jättegod men smakade hostmedicin så höll oss till vin... Vid tio tog vi en taxi till Hollywood och Drai's som är en klubb på taket på W hotel. Anna hade fixat så vi stod på listan så var bara att glida in. Riktigt ballt ställe måste jag säga. Pool och fin view över LA Stannade ett tag och träffade kul folk och dansade, sen kom några killkompisar och plockade upp oss. Hade sen en kul kväll med dem nere i Venice!

Idag har jag vart seg i huvudet... Haha men det var det värt. Jag och Anna drog till flea market och hängde lite. Hittade äntligen ett par jeansshorts jag gillade! Provat runt massa varje gång jag vart där. Åt lite crêpes i skuggan, sen var tanken att åka och fixa naglarna men var sån jäkla väntetid så hoppade det. Förhoppningsvis hinner vi imon! Skjutsade hem Anna, sen åkte jag hem och bytte om innan vi skulle ut och käka. Lite avslutningsmiddag för mig. Åt god thaimat, sen kramade jag farfarn hejdå. Blev lite gråtig, usch vad detta är jobbigt. Alex & Becca kommer ner och äter med oss på tisdag kväll innan mitt flyg och farmorn träffar jag imon så sprider ut hejdå-en lite. Vet inte om det är bättre än att ta allt på en gång egentligen men vad gör man! Nu sitter jag och gosar med Sarah och kollar film. Eller ah Dave och Kat är också med men gosar inte med dem haha. Borde egentligen packa men känner att jag kör allt på en gång istället. Annars kommer jag bara behöva göra om och hålla på. Puss och kram!

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Känner att du kör all packning på en gång sen istället (för att slippa göra om) eller skjuter upp på det för att sen behöva göra det i sista sekund? Haha! Längtar tills jag får träffa dig och krama dig (första helgen i oktober dock).. Du är saknad!

    2013-07-15 | 18:19:05
  • CarroLilja säger:

    /caroline lilja

    2013-07-15 | 18:19:53

Kommentera inlägget här: