Losangeles

Sprained ankle

Kategori: Allmänt

Hallå! Herregud känner jag börjar slappa lite med bloggen, skriva dagen efter och sånt - INTE OKEJ. Hehe skämt åsido, hoppas ni har överseende med det.. Hände inte så fantastiskt mycket igår i vilket fall som helst. Hämtade Anya och stod precis och fixade lite lunch när Sarah ringer från skolan och har jätteont i ankeln, som hon stukade för några veckor sen. Visar sig att farmorn bokat läkartid på dirpan såå fick avbryta mitt äggkokande och sätta Anya i bilen. Farmorn var gullig och köpte med lite hamburgare istället som vi kunde äta medan vi väntade, och det var tur för vänta fick vi göra! Tror det var så att vi missade den uppsatta tiden så vi fick köra dropin. I vilket fall fick hon komma in lite mer än en timme senare, jag och Anya chillade i väntrummet så länge. Vet inte om de fick ut så mycket mer från besöket förutom att det inte var något brutet. Får se om drama queen Sarah lugnar sig lite haha. Nämen faktiskt svårt att veta hur mycket sanning det ligger i hennes små utläggningar ibland.

Efteråt tog farmorn med oss på restaurang, sena lunchen gjorde att jag inte var så hungrig men tog en god sallad med grillade grönsaker. På kvällen kollade jag Wire med Kat och Dave och sussade gott. 

Dagen ser ut som följer - hämta Anya, hämta Sarah, läxa och mat. Typ. Ska försöka fixa en playdate till bruttorna också. Puss och kram!

 

Kommentarer

  • Mamma säger:

    Ja, låter som en helt vanlig dag i en småbarnsmammas liv. Fast jag hade lagt ungen i soffan, virat om en elastisk binda och gett en Panodil. Fast då hade man ju inte hamnat på restaurang kanske. Nåja. Här hemma börjar influensan härja och alla vill bli botade av något. Som inte finns. Har varit fint väder i veckan iaf. Suttit i telefonen på jobbet och tittat ut över solig och vintervit Tylösandsväg, inte så dumt. Nu ska jag också ta en bit Frukt och Mandel och en kopp te! 💗💗💗mams

    Svar: Jaaaa du hade hanterat situationen lite annorlunda tror jag haha. Men precis, man får se fördelarna med allt. Åh klassiker, men skönt du har fin utsikt i alla fall. Puss på dig älskade mamma
    Emma Petzén

    2013-01-16 | 19:03:35

Kommentera inlägget här: