Losangeles

Snow day

Kategori:

Var en lite tuff dag med tjejerna igår. Eller ja vi gjorde roliga saker, var på playdate hos Nora och så gjorde jag pitabröd med olika fyllningar till middag. De tjafsade med varandra konstant och lyssnade inte och hade bara en sån dag. Men så är det ju ibland!

Idag var jag uppe aningen tidigare än vanligt. Åker till Yosemite för lite skidåkning med farfarn och Anya idag så fick packa lite inför det, sen har jag vart med Anya på "snow day " på skolan. De hade fixat snö, från några slags snökanoner antar jag, på en del av skolgården med lite pulka och snöbollskastning. Och så serverade de varm choklad och ice slush. Var mysigt men kändes lite konstigt eftersom det är varmaste dan hittills på året. Över 20 grader! Slappar lite och packar det sista nu, sen ska jag hämta tjejerna och så ska vi på physical therapy för Sarahs ancle. Efter det, Yosemite! Brukar vara dålig täckning däruppe så får se om jag kan uppdatera något. Hoppas alla får en härlig helg!

Kommentarer

 • Mamma säger:

  Ja, det är väl nästan bara i USA som man brassar på med snökanon när det är tjugotre plusgrader ute. Jag skulle då vilja ha en gigantisk fön runt husknuten så att det gick att sitta på altanen i en badenbaden. För lite sol är här i alla fall. Men kallt.
  Ta det lugnt i den riktiga skidbacken nu! Och ha det så mysigt där uppe i vildmarken 💗💗💗mams

  2013-01-17 | 22:17:28
 • Bettan säger:

  Asså Anya är så söt så jag dör på den där bilden! Lite snygg insop a la Hollywood fruarna känner jag ;) hihi!

  2013-01-17 | 23:27:57

Kommentera inlägget här: