Losangeles

Sista januarihelgen!

Kategori:

Hey! Såå dålig på att blogga i helgen, sorrysorry. I fredags var i alla fall en mysig dag. Hade lite minispa med tjejerna på eftermiddagen (Sarahs initiativ) med lite massage (Sarah kom ut från deras rum i handduk, Anya efter med bodylotion och blöt handduk för det har de hört att man har. Sen bad de mig sätta på lugn musik hahah) och så målade jag deras naglar fint rosa. Anyas blev ju lite halvbra då eftersom hon rörde det hela tiden så det smetades ut, kom dock på hårfön som lösning vilket funkade rätt bra. Vid fem kom Evelina och var med och lekte ett tag. Åkte och mötte D, K och farfarn på en restaurang med stor buffé och åt oss mätta på mumsiga saker. Åkte hem och hängde lite, sen sov Evelina här.

Började lördagen med ett gympass. Skulle gått på body pump men det var fullt så vi körde axel/arm/rygg-pass istället. Helt slut efter så det var gött. Var hemma och duschade och käkade, sen åkte vi och hämtade Lisa. Åkte till ett köpcenter och kollade lite, hittade en fab kavaj/jacka. Behöver ju veeeeeerkligen fler såna jackor hehe. Avslutade med gofika på Starbucks. På kvällen var vi hos oss där det var god mat för Dave och Kat hade folk över. Blev rätt sent för vi satt uppe och snackade. Ont i magen av allt skratt herrejösses. Hade båda töserna som nattgäster.

Idag sov vi rätt länge, sen lååång god brunch på John O'Groats. Åkte och promenerade lite i en park i Westwood, sen skjutsade vi hem Lisa. Jag och E hängde lite hos mig och drack te innan hon drog vid halv sex, sen åkte jag på födelsedagsmiddag för Daves brorsa. Var på en italiensk restaurang i Los Feliz med skitgod mat, var trevligt. Kollat Wire med D & K nu, imon är det redan ny vecka! Ska börja jobba måndagar nu med så blir lite extra men gör mig inte så mycket. Klagar inte på mitt schema!!!! Kramar!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: