Losangeles

I'm about to go fat

Kategori:

Ännu en hemmadag. Låg och drog mig lääääänge sen dusch och en sen frukost/lunch bestående av godis (det fina med att vara vuxen)(och jag har ju snask att jobba med liksom, gud TACK TACK TACK) men faktiskt också ägg, avokado, quesadillas och te. Eftermiddagen ägnade jag åt lite blandade saker, mest skit som i att kolla internet och studera naveln typ men också lite viktigt som att börja på weekendkursläxan, skicka lite mail till sånt som är tråkigt men måste och kolla lite vårkurser. Så sugen på en surfkurs eller matlagning men hittills inte hittat nån bra än. Hoppas det dyker upp. Kollade några avsnitt The Wire, lipade till näst sista avsnittet (ÅÅÅÅH VARFÖÖÖÖÖÖR!!!!!) sen kollade jag och Kat på New Years Eve och åt soppa. Nu ska jag sova fast det inte alls känns länge sen, imon vill jag vakna helt frisk! Puss och kram!

Kommentarer

 • Uncle H säger:

  Sweets for the sweet.....

  2013-01-08 | 14:19:06
 • Tant K säger:

  Lr huuur!!!
  Tror inte du har några fetmagener över huvudtaget att behöva brottas med.
  Skillnad med Tant som varit fet som en liten gårdsgris i hela livet-så gott som...men man kan var glad ändå! Hahaha!!!
  Bättre fet o glad än smal o ledsen!
  Beach 2013 närmar sig med stormsteg o det är nu man ska välja om det blir till att stå i vassen hela sommaren eller införskaffa ett stycke badburka...OMG
  "Lille" sonen (som du kanske ska gifta dig med) planerar som bäst sitt återvändande till U S and A o det blir nog California. Najs tycker Tantmamman som gärna vill vara gammal långhårig hippie i Laguna Beach. Fast då spricker ju planerna på ett hus i Provence med din Mams o hönsen o lavendeln o surdegsbrödet o det där.
  Men wtf. Hinner nog med det oxå!
  Ska hälsa från äldste sonen(som du ju oxå kanske ska gifta dig med) att han är ytterst villig till giftermål sedan jag visat bilder på dig...;)
  Han vill ha en hemmafru som lagar mat o stryker skjortor o pyntar hemmet o sånt där vanligt trams o det kan ju du. Du kan ju plugga i Hollandet o bo med honom o prova då tycker jag som rekommenderar honom med varmt hjärta! Daniel heter han. Kolla på ansiktsboken kanske?Hahaha!!!
  Kjamkjam fr Tant!

  2013-01-08 | 14:24:56

Kommentera inlägget här: