Losangeles

Hejhopp

Kategori:

Sitter och äter frukost med te som jag brukar, seg som vanligt men bestämt att så fort jag känner mig 100% efter den här dumma förkylningen så ska jag försöka gymma förmiddagar lite oftare. Igår eftermiddag myste jag lite med Anya innan vi hämtade Sarah och Georgia. De lekte en stund, fick säga till ett antal gånger för de var dumma och inte lät Anya var med. Förstår dem på ett sätt så klart, hallå vi vill vara själva liksom. Men stortösen har en tendens att spralla upp sig nåt så kopiöst när BFFen är här. Jag var säkert likadan.

De fick lite frukt till snacks, sen gjorde vi chokladbollar. Hade varken kokos eller pärlsocker men de blev goda ändå. Vid kvart i sex kom Georgias pappa och hämtade, och då hävde jag in ungarna i bilen så åkte vi och träffade farmorn och farfarn på en restaurang. Åt en skaldjurssoppa med pasta som var gooood. Kat kom sen med och tog med barnen hem, sen kom jag efter. La mig på sängen lite, sen kollade jag Wire med K & D.

Idag blir en Sarah-dag. Ska åka och hämta Anya som vanligt, sen skjutsa henne hem till farmorn som ska ta med henne till Yosemite. Ska förmodligen följa med dit nästa helg och åka skidor, ska bli jättemysigt! Så sen har jag Sarah själv resten av dan, funderar på att ta fram hennes nya målarkit kanske och pyssla lite. Kramar till er alla!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: