Losangeles

From rough reality to hot feet

Kategori:

Zuuuuuuuuup. Känts som tisdag hela dagen bara för jag brukat vara ledig måndagar. Lite sådär ånej-bara-första-dagen-på-veckan-känsla. Men vart bra dag ändå. Skypade med mami lite imorse, havregrynsgröt till frulle och sen hämta Anya. Gjorde bananpannkakor med jordnötssmör till lunch möööms, sen lekte vi lite och så hämta Sarah. Fixade hennes läxa och snacksade lite, sen vid tjugo i fem åkte vi för att möta upp farmorn och farfarn på en restaurang. Ätit ute typ alla dagar senaste veckan haha, helt sjukt. Tog i alla fall en jättegod fiskrätt.

Nu har vi kollat The Wire, blir hemskare och hemskare alltså. Vart mycket gangsterbråk, mord, kriminalitet och otrevliga saker innan med men denna säsongen är mer fokuserad på streetkidsen och hur de har det med skola och droger och sånt. Gripande och hjälplöst på något sätt. Vill fortsätta se men blir det för jobbigt får jag överväga det. För att totalt byta ämne har jag just nu perfekt varma fötter, inte så klibbigt och jobbigt utan torra men varma. Händer i princip aldrig. Alltid kalla och torra eller varma och klibbiga. Känns verkligen som ett viktigt problem efter att ha sett mörka världens bittra verklighet liksom. Kramar från mig och fossingarna!

Älskar Anyas face på andra bilden hahaha låtsas vara arg när jag fotar. Sicken skådespelerska. Första är en classic egopic by Anya

Kommentarer

  • nyman säger:

    haha jordnotsmor! haha mamman har borjat kopa det till oss ocksa nu bara for att hon vet vi alskar det!

    2013-02-01 | 07:01:17

Kommentera inlägget här: