Losangeles

Duck l'orange på en tåååarsdag

Kategori:

Blev en skön dag som förutspått, även om det inte blev riktigt som det var tänkt. Lämnade Anya hos farmorn, sen körde jag och hämtade Sarah. Hade playdate med Nora hemma hos oss till halv fem då nanny Emily kom och hämtade. Satt och gjorde läxan med S när farmorn ringde och sa att de vart tvungna att vända för vägen upp till Yosemite var avstängd. Så åkte och mötte dem och Kat på en schweizisk restaurang i Van Nuys. Man behöver inte vara nån middagsplanerare i det här hemmet haha. Så skönt. Åt anka a l'orange med potatismos och rödkål, var mums! Nu har jag sippat te och tittat på 21 jump street. Kul film faktiskt. Imon är det fredag och helg som verkar bjuda på kul grejer! Puss!

Kommentarer

 • Tant K säger:

  Du har de bra du med alla dina restaurangbesök o slippa planera mat vareviga dag som Tant måste. Nästan alla dar iaf. Hungrig 'vargunge' i huset som säger 'knorrknorr' hela tiden(Niels som du kanske ska gifta dig med o som ska te California nästa vår...) o som annars lever på bacon. Int bra.
  Men nu är Tant piggelipigg efter D-vitaminboost o boart med fästingbajssjukdomar o har börjat återgå till normalt leverne. Väry najs!
  Ridlektion i tisdags, simning i onsdags, värsta jätteroliga danspasset 'Fusion' i torsdags o igår hoppaskuttamedelpass på Friskis efter att ha fikat med din Mams!!! Hon va så fräääääsch så Tant kände sig som nåt som katten släpat in o var tvungen att dränka sina sorger i öl o gammal finkel på Foxen under kvällen. Lol
  Ha det bäst lilla Ems!

  2013-01-12 | 14:52:19

Kommentera inlägget här: