Losangeles

"Work haaard play haaard"

Kategori: Allmänt

Sitter i Carros säng nu och väntar på att hon ska komma tillbaka från ett litet ärende. Gårdagen var grym! Kom till Flagstaff runt två, bussen gick relativt snabbt och var kul att se lite av naturen i Arizona. Precis som jag förväntade mig - öken, berg och kaktusar haha. Väldigt vackert i alla fall. Fick lite Sverigekänsla nästan när vi körde igenom en liten skog. Van vid bara palmer ju haha. Carro kom och mötte mig och sen gick vi hem till dem och la mina grejer. Hon bor med sin kille och två andra grabbar. Jag hade inte käkat lunch så vi cyklade till ett mysigt ställe som hade mackor, pasta och sallader. Jag åt en god pestopasta och C tog en kalkonmacka. Satt där länge och snackade, mycket att catcha upp om man säger så.
 
Vid fem åkte vi hem och fixade oss lite och vid halv sju var det dags för insläppet till Wiz Khalifa. En rappare som tagit sig ända hit för en specialkonsert för NAU-studenter. Sjukt coolt. Jag gjorde en fuling och lånade en av Carros kompisars studentleg och det gick fint! När uppvärmaren gick på var det rätt kaosartat, vi stod långt fram och alla knuffades runt. Betedde sig som djur, helt sjukt. Lugnade i alla fall ner sig lite sen så man kunde andas haha. Tog en bra stund innan Wiz gick på men ojojoj vad bra han var. Riktigt grym live. Sjukt tryck i publiken, måste vart över 1000 där, och låg ett moln av weed i luften haha. Vid tio gick vi hemåt, svettiga men glada. Tog på lite tjockare tröjor och åkte och käkade lite. Meningen var att vi skulle ta in på hotell för de har trångt hemma men eftersom vi inte hunnit fixa det blev det att vi slaggade hemma. Diego var snäll och lät mig sova i sängen med Carro. 
 
Idag får vi se lite vad som händer, antingen gör vi nåt häromkring eller så drar vi ner till Sedona som ska vara jättefint. Ikväll ska vi nog hem till några killkompisar till Carro & Diego. Går ingen nöd på mig!! Blogg.se-appen krånglar så kan inte lägga upp några bilder men det kommer sen! Kramar!
 

Kommentarer

 • Mamma säger:

  Nu har mams googlat på weed....inte bra gumman. Inte ens som passiv rökning skulle jag tro...😲.
  Fast tant K hade hävdat att det definitivt hör till någon av livets faser, och din käre pappa har nog också känt en och annan dimma av detta. Men jag känner mig ganska säker på din klokhet, och Carro är ju nu liksom på högstadiet en bra bundsförvant i festandets frestelser...
  Nä, jag är inte ett dugg orolig faktiskt. Tycker bara det är så fantastiskt att du får uppleva så mycket och så många olika saker....jag har liksom inte gjort hälften så mycket på femtio år. Fast jag har ju varit med och gjort dig, och det är helt oslagbart förstås!
  Längtar vääääldigt mycket efter dig nu, hoppas du stannar hemma några månader innan du kanske virvlar vidare nånstans.....
  Här hemma första vårdagen idag, lite ljumma vindar och vårregn. Vi har hjälpt morfar att flytta in i sin fina lägenhet i helgen, blir jättebra tycker både han och vi.
  Hälsa och krama Carro! 💗💗💗 mams

  2013-04-14 | 21:32:29

Kommentera inlägget här: