Losangeles

Från Beth till Ems i Emsbeth

Kategori: Allmänt

När jag var liten så tänkte jag alltid att första gången jag ska resa till USA så ska jag resa till New York. Att den drömmen gick i uppfyllelse var mer än nog men att få göra det med min bästaste Emma var grädden på moset. Körsbäret på glassen. Drinkpinnen i livets cosmo.
 
Emma är en helt otrolig tjej och att få spendera de här tre veckorna med henne har varit underbart. Ingen utav oss förstår väl egentligen hur vi har klarat oss utan varandra i nio månader men det har gått. När vi åt mat första kvällen i New York kändes inte alls konstigt men när man tänkte efter så var det ganska coolt, två Halmstad-brudar, en aupair och en student, möts upp i NY för att hänga lite där och sedan glida över till den amerikanska västkusten. Dagarna tog vi som de kom och blandade egenskaper från oss båda; skönt häng med planering (gissa vem som står för vilken egenskap).
 
Att komma till LA var inte dåligt det heller. Jag har haft en personlig chaufför, guide och gourmetkännare (Bengt Frithiofsson fast 20 år) som med Harplingelugnets anda bytt fil på en 6-filig motorväg sissådär 10 gånger på 100 meter. Dela säng med henne var helt klart största bonusen i sammanhanget.
 
Jag lämnar Emma med stor saknad och längtan att får se henne snart igen men också stor lättnad. Hon är en världsvan varelse som hänger med i flowet och bara finns. Hon är fortfarande den toppentjej jag lärde känna för fem år sen och fler resor á la Emsbeth i framtiden är givet.
 
Massa kärlek
Bettan
 
Bettan
 
 
 
 
 

Kommentarer

 • Birgitta säger:

  Här sitter man på jobbet med ett flin och tårar i ögonen efter denna vackra läsning som om jag vore er mamma! Jaja jag får väl skylla på att jag är syster. Till er båda typ ;-)

  2013-04-09 | 09:41:26
 • Josefin säger:

  Åh mina flickor!!! Finfint skrivet Bettan, SAKNAR ER <3

  2013-04-09 | 10:34:57
 • Jens säger:

  Alla är så avis på er båda....på Emma som får vara där i möjligheternasland och på dig Bettan som får vara där med henne. Festen har bara börjat för er och vilken början det har varit!!!! LIVET ÄR EN FEST! Massor av kramar från Jens gubben.

  2013-04-09 | 14:36:47
 • Mamma säger:

  Ni är allt två små gullvippor ni! Jag är oxå avis på er som har varandra på det där självklara och kompletterande viset, med den raka och tillåtande relationen, som ett strävsamt gammalt par som bara inser att ni behöver varandra för att maxa livet. Känns som om ni båda kommer att liksom snurra åt var sitt håll till olika ställen men ändå bestämma er för att mötas så ofta som möjligt på de mest omöjliga ställen... Bästisar i sin bästa form. Väldigt fina ord Bettan!
  Nu vill jag se en kavalkad av bilder från alla ställen ni har upplevt! Inte bara vad ni har ätit och handlat utan vad ni också har tittat på och hittat på!
  💗💗💗 mams Marina

  2013-04-09 | 21:04:50

Kommentera inlägget här: