Losangeles

10/10-helg

Kategori:

Hejhopp! Har det forsatt väldans bra här uppe i Arizona. Igår började vi dagen med en brunch på ett mysigt ställe som heter La Belle Vie. Flagstaff är ungefär som Halmstad i storlek med massa små mysiga ställen. Efter det åkte vi till ett mall och jag köpte lite på Victoria's secret. Var erbjudande på body sprays som jag tänkt köpa länge så köpte på mig det så klart, tänkte inte på att jag ska flyga hem med handbagage... Får ju inte ha så stora flaskor. Så klumpigt. Men får se hur jag gör.

Vid fyra fikade vi med Carros kompis, som hade vart så snäll och lånat ut studentleg till mig. Åkte hem sen en vända och bytte om lite, sen vankades det lite häng hemma hos deras killkompisar. Var tre killar som bodde ihop i en riktigt nice lägenhet och så var deras löparteam och en gäng andra över. Var lite blandat käk i form av pasta och grejer. Sjukt roliga grabbar, slog vad om olika saker och slutade med att en kille gick med på att bli pepparsprejad för 20 dollar hahaha. Herregud. Brudar det är effektivt. Spelade poker till halv elva nånting, sen åkte vi hem. Diego skulle ut och träffa några kompisar så jag och Carro köpte lite frukt och myste till det med chokladfundue. Failade lite med vattenbadet haha men till slut löste micron våra problem. Satt uppe och pratade länge innan vi somnade gott. Fint.

Idag har vi vart nere i vaaaackra Sedona! Åt frukost på colleget imorse, de har massa olika grejer som en buffé där man får ta vad man vill. Sjukt bra. Efter det gick vi hem och packade lite grejer och träffade Diego, sen åkte vi ner till Sedona. Vackert som tusan med höga, röda (!) berg och skog. Kringelikrokväg mestadels av vägen med i utsikt. Stannade till nere i en creek/klyfta och la ut filt och tog fram frukt. Så låg vi där och solade och hade det gött i några timmar. Hade glömt sun lotion men Carro hittade några tester som visade sig glittra gärnet. Kände oss som fabulous Twilight-vampyrer hehe. Några badade men vattnet var så jädra kallt så vi bangade. Vid fyra åkte vi och åt lite på ett ställe i gamla delen av byn och kollade på fler fina viewer innan vi drog tillbaka hem. Chillade på rummet ett litet tag, sen åkte vi och käkade gott på en restaurang i närheten. Tog baconlindat lamm med potatismos och sparris. Var mums! Nu ska vi ta lite te innan bedtime, imon åker jag tillbaka hem till LA. Puss och kram!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: