Losangeles

Squats och glossy glossy

Kategori: Allmänt

Hej alla fina! Vart en hyfsat effektiv ledig dag måste jag säga! Började rätt lugnt dock med frukost i sängen och skype med Bettan om NY-resan (vi bokar denna veckan ÅÅÅÅÅH) och finaste Johanna som jag inte sett sen hon styrde kosan mot Philadelphia! Saknar den tjejen så, min lilla gbgare. 

Efter lunch nån gång drog jag till gymmet. Körde lite kondition och benpass. Usch var rätt tungt, måste göra comeback med träningen nu igen, var så duktig här i början. Åkte hem och duschade och käkade lite sen åkte jag till banken, redde äntligen upp lite sånt tråkigt man måste ibland, sen till ett mall och julshoppade lite. Hittade julklappar till småtjejerna och Evelina och så lite smågrejer till mig själv. Åt sen middag på Panda Express, asiatmat (aldrig lärt mig skillnad på kinesiskt och thailändskt), där jag fick sällskap av en liten gubbe och hans vietnamesiska assistent. Han bara kom fram och sa "Hej! Jag är inte som alla andra, jag tycker man ska prata med människor. Även om det bara är för en liten stund. Får vi göra dig sällskap?". Javisst sa jag och så satt vi och pratade om USA och vad jag gör här och han berättade att han kände en som var med vid beskjutningen av Pearl Harbor. Hade ett fint litet moment, fan vad jag älskar detta landet. 

Nu sitter jag i sängen och slickar mig om läpparna. Helt utan sexuell anspelning. Förklaring kommer: fick ett läppglans i en affär idag med jordgubbssmak, och då snackar vi inte sån fejkäckelsmak utan galet god och söt smörja som glänser perfekt mycket. Kommer äta den ut tuben typ! Helt fantastiskt. Kommer gå runt med läppglans 24/7 nu! Hehe. Mje. Imorgon är det bara fem ynka dagar kvar till jag får se min efterlängtade familj igen! ÅÅÅH. Puss och kram bästa ni!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: