Losangeles

Snålblåst och paket x 3

Kategori: Allmänt

Segdag deluxe idag alltså! Låg kvar och degade i sängen till tolv haha, sen åt jag frukost/lunch bestående av havregrynsgröt, äggmacka och te. Hämtade lilla Anya, sen åkte vi till Post Office och skickade iväg ett paket med grejer till Sofia. Saknar lilla biffbruden här i Cali. Efter det mötte vi farmorn på Milt & Edies och fick med oss Sarah hem, hon sov hos dem inatt eftersom hon inte har skola. Hemma hade Sarah hennes tutor här en timme, sen lekte S & A i rummet lite medan jag gjorde pasta och värme pastasås Dave gjorde igår kväll. Han visade hela processen för mig så kan göra den till er därhemma sen. God är den i alla fall! Under loppet av ungefär tio minuter hann tjejerna tömma ut ALLT i lådorna som miss Soila vart här och städat undan så fint idag. Suck. Tog lite längre tid att städa upp om man säger så. De fick sina julklappar av mig idag. Hade köpt ett par träningsshorts till Sarah som var lite av en chansning. Tycker de var ascoola, svarta men små kilar på sidorna liksom i rosa leopardmönster. Men såg på henne att hon inte riiiiktigt gillade dem, de var kanske lite sportiga liksom. Så hon provade dem men så sa jag att hon ju fick byta och då sa hon att jo det ville hon nog. Åh vet precis känslan när man fått nåt så och så känns det inte alls bra men pinsamt att säga det. Ska se om jag pallar åka och byta det inom tiden man får haha annars för jag köpa nåt annat litet. Anya älskade i alla fall sin lilla music box, nu vet en sån man skruvar upp och när man öppnar den är den en liten ballerina som dansar till Für Elise inuti? Den var rosa och bara lyste Anya när jag hittade den. Där prickade jag rätt i alla fall.

Sen var det min tur att få present för bland posten idag låg ett paket från finaste Pece! Mitt svenska favvogodis, liten apa som ska vakta mig härborta i USA och så ett USB med massa cheer up-saker. Blev så jädrans glad! Tacktacktack. Har världens bästa människor runt mig alltså.

Nu ska jag sova och fundera ut nåt att hitta på med Sarah imon. Riktigt höstväder är det idag, blåsigt och kallt usch usch. Hoppas det lägger sig till ni kommer mamma & co! För det här är inte direkt Californiens bästa sida.... Puss och kram!

Kommentarer

  • Faster Lena säger:

    Hej Emma vi önskar dig en GOD JUL o GOTT NYTT ÅR. Från fam. Karlssons i Falkenberg.

    Svar: TACK! Detsamma! Massa kramar!
    Emma Petzén

    2012-12-20 | 20:22:11

Kommentera inlägget här: