Losangeles

Skön halvdag + grattis bror!

Kategori: Allmänt


Blir en bild på min lillebror idag eftersom den lille snutten fyller hela 17 år! Älskar denna bilden, han såg så stel ut när jag skulle foto så mamma ba "SE GLAD UT DÅ!! SKRATTA!" och kittlade honom tills han skrattade hahah. Grattis igen sötaste!

Blev inte så mycket till jobbdag ändå haha. På förmiddagen åt jag havregrynsgröt, kollade Greveholm och hade det gött. Hämtade Anya och hade några goa timmar med lilltösen innan vi mötte upp farfarn, Sarah och Kat. Sarah hade känt sig sjuk på morgonen men då hade Kat tagit med henne till jobbet och inte väckt mig. Och det är ändå mitt jobb att typ vara till för sånt. Förstår inte riktigt hur bra jag har det ibland. 

Sarah och Anya åkte i alla fall med farfarn hem, sen hjälpte Kat mig att lämna in mitt lucialinne på kemtvätt för strykning och så. Efter det åkte jag till Topanga mall och gick runt några timmar i hopp om att hitta lite grejer och julklappar till barnen. Var dock inte på shoppingflythumör idag tydligen, fick i alla fall med mig vita strumpbyxor till lucian och lite praktiska grejer jag behövde. Och åt burrito på favvo-Chipotle, inte fy skam.

Nu tänkte jag kollat The Voice men så kom Dave hem minuuuuter före. Han ba "Emma går The Voice idag?" jag ba "JA!!!" han ba okej synd för jag satte på teven innan dig nu, det betyder att det är min. Nöjt flin. Och så kollar han på nån tråkig dokumentär om Philadelphia. Hahah asså! Så varje gång jag går förbi ger jag honom ett angry face och han bara skrattar åt mig. Tur vi spelar in det haha. Kramar!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: