Losangeles

Sjuk lilltös & mördarbackar

Kategori: Allmänt

Idag har Anya vart hemma hela dagen, genomförkyld. På förmiddagen tog vi det rätt lugnt, läste böcker, lekte med hennes nya bebisdocka (kände mig som en riktigt händig en när jag letade rätt på perfekta mejseln och batterier hehe. Ja, det är en sån som pratar och gråter och sånt) och hennes lilla tårtset så klart! Gick en promenad som började med att hon skulle ha bebbedockan i en vagn, men efter ungefär 20 meter tröttnade hon på det så hon fick åka vagn istället medan jag gick. Tänkte gå en liten softpromenad eftersom jag också känt mig lite tung i huvudet idag. Blev det ju INTE kan jag ju säga. Vandrade neråt våra backar, en runda jag brukar ta. Sen när jag ska upp inser jag vad jag gjort och står där i brantaste uppförsbacken med en sovande Anya i en tung vagn. Var ju tvungen att ta mig upp för att komma hem ju. Åh helvete. Rent utsagt. Det var ett träningspass! Fick stanna ungefär vart femtonde meter och pusta ut haha. Nu skrattar ni och tänker ahmen vad har du för kondition men faktum är att det tidvis kändes som att jag låg längs med gatan och pushade den där jäkla vagnen. Mexarna åkte förbi och gjorde tummen upp och klappade uppmanande "come on!" - en liten ljusglimt i alla fall haha.

Kom upp till slut i alla fall, helt svett eftersom solen bestämt sig för att titta fram igen. Anya sov en stund i vagnen så satte mig ute i gräset och pustade ut lite. Hämtade Sarah, sen gjorde vi toast och fixade läxor. Efter det kom stunden jag väntat på - såg äntligen Dolphin Tale med den lilla delfinen vi var och hälsade på i Florida! Söt film. De fick cupcakes också, för det är man värd man är sjuk. Gjorde kalkonköttbullar med pasta till middag, bollade lite ballong (ni vet den-får-inte-nudda-golvet-leken) när Kat kom hem och sen ikväll har jag duschat och kollat julkalendern. Och ätit lite Marabou. Och druckit äppeljuice.

Får se om Anya mår bättre imon, hoppas hon inte smittat mig. Tycker så synd om henne och hon kan ju inte hjälpa det men hon är ju inte den bästa på att hålla för munnen när hon hostar/nyser plus att hon ska kramas och vill bli buren som vanligt, utan att tänka på att hon sprider alla sina bakterier i mitt face. Hade inte vart en stor grej egentligen om det inte vore för den här lucia-grejen i helgen som ju INTE gynnas av nån förkylning. Aja. Better sleep now. Kramar!

Blir mycket halvsuddiga mobilbilder här på bloggen nu känner jag, dålig på att ta med kameran. Men det kommer snart!

 Kommentarer

 • Uncle H säger:

  Baciller!!!!!
  tänk på Syster Marina, tvätta händerna en gång i halvtimman.
  C U sooooon....

  Svar: Haha! Absolut, noga med det.... Oh yes! :)
  Emma Petzén

  2012-12-06 | 12:30:53
 • Mamma säger:

  Hjälper inte att tvätta händerna om någon nyser dig rakt i ansiktet Håkan. Då är det bara att trycka ut rejält med handsprit i ena näven och resolut snorta in den i näsan. Gör ont men hjälper.
  Annars kan man nästan förlåta henne i förskott den där lilla, så söt som hon är! Men vi får väl hoppas du klarar dig med tanke på sjungandet. På söndag ska jag, Lina och Emil (!) gå och lyssna på sedvanliga lussekonserten i Immanuelkyrkan. Jag och Lina för att njuta och bli berörda och din bror för att spana. 💗💗💗mams

  Svar: Hahahahaha asså mamma! Jag har aldrig förstått om du verkligen gör det eller om du skämtat om det... Hoppas jag med! Åhhh mysigt. Önskar jag också kunde se. Sanna var på teatern häromkvällen såg jag! Haha Emil.... Puss
  Emma Petzén

  2012-12-06 | 18:08:59
 • Moster Lina säger:

  Snorta handsprit?? Var har du lärt dig det tricket, kära syster?
  Emma, bilderna är finfina, inte alls suddiga.
  Ja på söndag blir jag nog rörd, är alldeles för blödig när det gäller fina jul-och luciasånger.
  Ha det bäst! Kram Lina

  Svar: Hahaha ja herregud undrar jag med. Va bra!
  Men det är jag med Lina. Känner på mig det ligger lite i släkten att vara det.
  Tack! Ni med <3
  Emma Petzén

  2012-12-06 | 19:10:24
 • Tant K säger:

  Ja du moster Lina...VEM tror du har lärt Mams att snorta handsprit?????
  Undrans undringar....

  2012-12-10 | 22:01:20

Kommentera inlägget här: