Losangeles

Parkprat i vacker vinkel

Kategori: videor

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Tjolahopp! Ja.. Tre credits till. Buhu. Håller med dig, åkte inte hit för att plugga.
  Satan vad fin park!
  Och vilka problem, vecka i yosemite eller lugn vecka hemma. Jädrar alltså, pest eller kolera för tusan. Hehehhe. Skämta. Men förstår ditt problem ändå, man vill båda på något sätt.
  Nu ska jag sova, kram på daaaj

  Svar: Antar att detta är Lomander? Står "misstänkt spam" HAHA. Men jaa vi får komma på nån smidig lösning till de där andra creditsen... Och jag vet, pest eller kolera-problem deluxe! Puss och kram!
  Emma Petzén

  2012-12-11 | 08:07:13
 • Bettan säger:

  Hej gumsis!

  Bra att du tog dig till mina förslag och till och med slog ihop det till ett (sola PLUS promenad). Cred till Emma-hjärnan.

  Din mor påpekade på mig när jag var i Harplinge i oktober att du slänger dig lite konstigt med svenskan när d skriver. Då jag är en av de sämre på att skriva just svenska så förstod jag mkt bättre vad hon menade nu när du talade i videon hehe!

  Såg ingen AD? what the FUCK? :)

  Ankisar! De får vi mata med ungarna när jag hälsar på. Kolla lite biljetter/boende nu segis innan jorden går under 12/12/12 12:12! (Fast iförsig, hur funkar det med tidsskillnaden? Går vi under så har du ju 9 timmar till godo att testa heroin på och hoppa bungey jump på. Går vi INTE under slipper du massa stress. Tror du hade passat in bäst i scenario 2.

  Saknar dig, det vet du! <3

  Svar: Eller hur!!! Nöjd med resultatet hehe.
  Asså ja hon säger ju det! Och jag känner själv det när jag skriver att jag typ inte kommer på hur man säger grejer. Eller så skriver jag nåt och ba fan heter det så?! Men att jag PRATAR knäppt också visste jag inte. Fast du kanske menade när jag stammade fel ord hehe

  NEJ JAG VET, tänkte att det blev lite fel innehåll till en sån här blogg.....

  Ska vi göra! HAHAHAHA gillar tanken på 9 timmar till godo. Plenty of time. Men jag ska kolla upp det här med boende och sånt! Promise.

  Jag vet, saknar dig med!!!
  Emma Petzén

  2012-12-11 | 23:06:40

Kommentera inlägget här: