Losangeles

Mot Vegas

Kategori:

Sorry för att det är så skralt här på bloggen men det går verkligen i ett.

Igår tog vi det lugnt på morgonen, sen åkte vi till Grammismuseét. Var riktigt ballt faktiskt, utställningar med Whitney Houston, Michael Jackson och Beach Boys och så massa andra kläder/rekvisita/musik från artister genom tiderna. Käkade lunch på In N Out burger, sen åkte vi hem mot hotellet. Jag, mamma och Emil åkte och shoppade och de andra vilade lite. På kvällen åt vi på Cheesecake Factory i Encino. Över en timmes kö men det var värt det som vanligt. Jag åkte hem och sov och packade, somnade rätt sent.

Nu sitter vi i bilen mot Vegas! Familjen var och hämtade upp mig och nu väntar ca sex timmar upp till LV. Kulkulkul! När vi kommer hem blir det bildbomb! Kramar!

Kommentarer

 • Moster Lina säger:

  Ooohhh, så mycket glitter i väskan. Klart det ska vara lite glamour i Vegas!! Ska bli så kul att se alla bilder. Här hemma är det barmark och några plusgrader. Ibland kommer det en regnskur och i nästa stund tittar solen fram och den värmer faktiskt lite. Så skönt att vi går mot ljusare tider även om det går långsamt.
  Ha en riktigt kul Nyårshelg i Vegas och ett Gott Nytt År till er alla. Kram från oss här i Svedala
  Ps Hälsa mams och paps att jag tömt baljan och skvätt lite på blommorna hemma

  2012-12-30 | 18:37:47
 • Sandra kusin ;) säger:

  Hi there!
  Å va Ni verkar ha det bra!! Fira nyår i LV vilken dröm! En storvinst på casinot kanske avslutar året, håller tummarna för det;). Gott slut & ett riktigt GOTT NYTT ÅR till Er alla!! Kram

  2012-12-31 | 08:41:16

Kommentera inlägget här: